Muijat Goes Festival // Tammerfest // jälkitunnelmia

Mansen Muijat

Morjensta!

 

Nyt kun muijat alkaa pikkuhiljaa olla selvinny viikonlopusta voi vähän fiilistellä Tammerfestejä! Nähtiin jopa tosi monta bändiä mikä ei viimeaikaisten kyselyjen perusteella taida olla niin kauheen yleistä festareilla.

Sääkin oli hyvä, mitä nyt taivas repes ja meininki enteili vähän maailmanloppua torstaina. Se yks Alkokin meinas tulvia!

 

Perjantai aloitettiinkin sitten Apulannalla.

 

Vippi-alueelta löytyi drinkkibaari, josta Annukka otti inkivääridrinkin ja Anna (yllättäen) Aperol Spritsiä. Mentiin nautiskelemaan drinksut  rantaan ja saatiin samalla aivan mahtava flyboar-esitys kun kaks miestä sukelteli ja heitteli voltteja Tammerkoskessa.

 

Haloo Helsinki!

 

Lähdettiin jatkamaan iltaa Unioniin Kirkkokadulle. Ei oltu ikinä kumpikaan käyty kyseisessä paikassa niin päätettiin lähteä sinne Bassoklubille katsastamaan paikat ja kuuntelemaan Puppa J:tä ja Raappanaa.

 

Lauantaina oli havaittavissa hieman erinäisiä kiputiloja, mutta Anna taisteli kattomaan Sannin keikkaa.

 

Jonne Aaron

 

Annukka jäi vielä loppuillaks Annikan kanssa katsomaan Von Hertzen Brotherssia ja Elastista.

 

 

Tammerfestit on kyllä aina mahtavaa aikaa Tampereella kun tapahtumaa on ihan joka paikassa. Ens vuoden festit järkätään 13.-16.7.2016 ja sinnehän on aivan pakko päästä! Eli kalenteriin vaan!

 

Tapahtumaan pääsette Facebookissa tästä.

 

 

Muijat kuittaa!

Kommentit

Kati R (Ei varmistettu)

Johan vierähti viikko nopeaan, on pitänyt tulla kiittämään voittolipusta Tammefestiin! Don Huonot oli vaan niin älyttömän hyvä! Siltsun keikan näin myös, vedenpaisumus oli melkoinen.... Aamuun mennessä vaatteet ja kengät oli kuivuneet, joten mitäs pienistä... Festaritunnelmaa.... :) Mutta siis KIITOS!

Mansen Muijat
Mansen Muijat

Ihanaa kuulla, että oli kivaa! :)

 

Jkr (Ei varmistettu)

Miiikä tollanen inkivääridrinkki on? :)

Kommentoi