Muijat Goes Festival // Valoa Festival // 2. päivä

Mansen Muijat

 

Moro!

Valoa Festival on nyt paketissa ja aijettä meillä oli kivaa! Nähtiin kyllä todella paljon huikeita keikkoja. Ehkä ihan suosikeiksi nousi Ele, Eva & Manu, Paperi T ja Atomirotta. Jukka ja Jytämimmit näytti vetävän kans huikeella energialla, mutta Artturi oli niin tosi täynnä, että ahdisti ihan pikkasen se ihmispaljous. Mutta loppujen lopuks aika positiivinen ongelma.

Jukka ja Jytämimmit

Klassikoksi pikkuhiljaa muodostuva Yo-talon vessakuva muijista.

Teksti-TV 666

Pää Kii

Oli superhienoja noi Valoa-jääveistokset!

Sitten Artturin ja Yo-Talon jälkeen suunnattiin Klubille ja Pakkahuoneelle, jossa oli luvassa meidän tosi paljon oottama keikka, nimittäin Paperi T. Kyllähän se niin meni, että huikee keikka oli ja äijä lunasti kaikki odotukset. Päästiin myös tapaamaan artisti itse keikan jälkeen ja kysyttiin meidän peruskyssärit. Paperi T kertoi meille siis Tampereen 3 lempipaikkaa/-asiaa. 

- Tampereen juttu on siivet. Eka ja lämpimin muisto Hookista, mutta Siipiweikoissakin oon käynyt enkä ihan osaa sanoa, kummassako ois paremmat.

- Sitko! Käytiin siä just ja oli hyvä meininki ja hyvää pizzaa!

- Yökerho Ruma ja siellä Long Island Iced Tea, tietysti. Eiks se oo aika legendaarinen?

Paperi T oli huolissaan onko sillä tarpeeksi hyvät vastaukset, mut siis eniten huoli pois! Manse-pisteet on kotona. Hyvä Henri, hyvä!

Sit alkokin vähän elektronisempi jytinä pakkiksen puolella, kun lavan otti haltuun araabMUZIK. Porukka näytti tykkäävän ja kyllä jytisi! Miehen sormet syyhys rumpukomppien äärellä niin että huhhuh! Ja kattokaa, kuinka keskittyny!

Sitten lopuksi homman paketoi upeella diskorusetilla Tampereen oma Rico Tubbs. Huikee setti ja huikee äijä! Niin kova meno koko pitkän setin ajan, että pitää kyllä hattuu nostaa. Ehkä ekoja kertoja kun tuntui, että levyjen soittajaa kuuluu kyylätä. Miehellä oli kyllä tanssimuuvit hallussa ja porukka oli mukana ekasta biisistä vipoille hitaille. Muijatki kävi joraamas, koska kainny!

 

Koko viikonlopun porukkaa oli ku pipoo ja meininki oli kaikilla keikkapaikoilla todella upee. Hatunnosto kaikille järjestäjille, päällimmäisinä Lasselle, Kyöstille ja Esalle. Hienoo työtä miehet! Mahtavaa, että Tampereella on tällästä.

Ens vuonna niiiiiin uudestaan!

Muijat kuittaa.

 

Kommentit

Crista (Ei varmistettu)

Aika väsynyttä rapsaa sori vaan muijat.

Mansen Muijat
Mansen Muijat

Eikä ihmekään noin sunnuntaina kahden päivän festaroinnilla :D

Kommentoi