Muijat Goes Festival // Valoa Festival 2016

Mansen Muijat

Moro!

 

Valoa Festival on nyt juhlittu ja keikkojen täyttämä viikonloppu tullut päätökseen. Ai että meillä olikin kivaa!

Kuka bongas näitä jääveistoksia?

Ekana suunnattiin perjantaina Yo-Talolle katsomaan Spectral Raysia ja Shivan Dragnia.

Aluksi oli vähän tyhjää, mutta porukkaa alkoi olla jo aika mukavasti Shivan Dragnin aloittaessa. Oli kyllä melkosta meininkiä tää Shivan Dragn! Aivan jalanpohjia kutitti ku oli niin päräyttävät bassot, että koko paikka täris. Ei siis ihmekään, että porukka liikkui ja tanssi kun oli niin menevää musaa.

Joku Roti Mafian keikka oli jo hyvässä vauhdissa kun päästiin Pakkahuoneelle asti.

Muijat oottaa, että FAFA's avaa Tampereella ovensa. Parhaat falafelit ever. Ei oo turhaan kehuttu tätä! Kiva muutenkin, että oli nyt tällänen ruokapiste Klubilla! Tuli sellanen mukava festarimeininki kun sai vähän syödä välillä.

Lyömättömät veti omalla hauskalla tyylillään, johon kuului tietysti myös freerap-osuus. Yleisö heitteli aiheita ja sanoja, joista äijien tuli sitten keksiä riimiteltävää. Takuuvarmaa viihtymistä aina näiden keikalla!

Vähintäänkin hämmentävä Horse Attack Sqwad, jossa ukoilla nimensä mukaisesti hevosnaamarit päässä. Onhan se ny hauskaa!

Muijien perinteeksi muodostunut vessaselfie.

Näiden festareiden aikaanhan on totuttukin tosiaan näkemään jääveistoksia keikkapaikkojen läheisyydessä, mutta tällä kertaa Tullinaukiolle nousi oikein jääpuutarha. Paikan päällä nähtiin itse veistosten teon lisäksi tulishow ja Yonan sekä Hannibalin esiintymiset.

Artturi oli lauantaina ääriään myöten täynnä kun Pintandwefallin tyttäret nousivat lauteille. Keikalla kuultiin myös uusia biisejä näiden ihanien naisten tulevalta levyltä. Mahtavan rento meno niin kuin aina Pintien keikalla.

Kun mahtavien naisartistien makuun oltiin päästy jatkuikin ilta sitten Pakkiksella Iisan keikalla. Kyllä siinä vaan mieli lepäs näitä sulosointuja kuunnellessa.

View hurmas klubin puolella samettisen matalalla äänellä, josta on kyllä vaikeaa olla tykkäämättä. Sitten kun biisitkin on vielä niin timanttisia, niin huhhuh että Valoa-kansaa hemmoteltiin.

Keikkoja ja ystäviä <3

Yona yllätti kyllä positiivisesti. Ihanat biisit ja niin kaunis ääni. Kylmät väreet saatiin monta kertaa Yonan setin aikana. Tänä vuonna Valoa Festival oli todella miesesiintyjävoittoinen, minkä vuoksi naisääntä oli erikoismukava kuulla illan aikana.

Ja sitten se Ruger Hauer! Vai Regina Hauer? Vai Ruger feat. Pykärit? No aivan sama mikä nimi kun veto oli niin mahtava! Pyhimyksen, Tommishockin ja Paperi T:n muodostama Ruger aloitti setin vanhoilla biiseillään ja Iisa liittyi seuraan tuomaan oman ihanan pehmeän äänensä tähän pakkaan. Maturea odotellessa! Ei nimittäin pettäny uudetkaan biisit.

Rico Tubbs paketoi koko homman Klubin puolella. Oli kyllä niin hauska viikonloppu taas! Valoa Festivaleilla on jotenkin niin oma tunnelmansa aina. Vaikka kaikki artistit ei aina olisikaan ihan se oma kuppi teetä, niin voi huomatakin yllättyvänsä ja tykkäävänsä livenä sellasista artisteista, joita ei välttämättä oo aiemmin kuunnellut.

Kiitos Valoa Festival! Ens vuonna uusiksi!

Muijat <3 Valoa

Kommentoi