Muijat Goes Festival // Valoa Festival 2016

Moro!

 

Valoa Festival on nyt juhlittu ja keikkojen täyttämä viikonloppu tullut päätökseen. Ai että meillä olikin kivaa!

vf7.jpgKuka bongas näitä jääveistoksia?

vf1.jpg

Ekana suunnattiin perjantaina Yo-Talolle katsomaan Spectral Raysia ja Shivan Dragnia.

vf2.jpg

vf3.jpg

Aluksi oli vähän tyhjää, mutta porukkaa alkoi olla jo aika mukavasti Shivan Dragnin aloittaessa. Oli kyllä melkosta meininkiä tää Shivan Dragn! Aivan jalanpohjia kutitti ku oli niin päräyttävät bassot, että koko paikka täris. Ei siis ihmekään, että porukka liikkui ja tanssi kun oli niin menevää musaa.

vf4.jpg

Joku Roti Mafian keikka oli jo hyvässä vauhdissa kun päästiin Pakkahuoneelle asti.

vf5.jpg

vf6.jpg

Muijat oottaa, että FAFA’s avaa Tampereella ovensa. Parhaat falafelit ever. Ei oo turhaan kehuttu tätä! Kiva muutenkin, että oli nyt tällänen ruokapiste Klubilla! Tuli sellanen mukava festarimeininki kun sai vähän syödä välillä.

vf29.jpg

vf30.jpg

valoa2.jpg

Lyömättömät veti omalla hauskalla tyylillään, johon kuului tietysti myös freerap-osuus. Yleisö heitteli aiheita ja sanoja, joista äijien tuli sitten keksiä riimiteltävää. Takuuvarmaa viihtymistä aina näiden keikalla!

vf26.jpg

vf27.jpg

Vähintäänkin hämmentävä Horse Attack Sqwad, jossa ukoilla nimensä mukaisesti hevosnaamarit päässä. Onhan se ny hauskaa!

valoa1_0.jpg

Muijien perinteeksi muodostunut vessaselfie.

vfj3.jpg

Näiden festareiden aikaanhan on totuttukin tosiaan näkemään jääveistoksia keikkapaikkojen läheisyydessä, mutta tällä kertaa Tullinaukiolle nousi oikein jääpuutarha. Paikan päällä nähtiin itse veistosten teon lisäksi tulishow ja Yonan sekä Hannibalin esiintymiset.

vfjää.jpg

vf28.jpg

Artturi oli lauantaina ääriään myöten täynnä kun Pintandwefallin tyttäret nousivat lauteille. Keikalla kuultiin myös uusia biisejä näiden ihanien naisten tulevalta levyltä. Mahtavan rento meno niin kuin aina Pintien keikalla.

vf8.jpg

vf9.jpg

Kun mahtavien naisartistien makuun oltiin päästy jatkuikin ilta sitten Pakkiksella Iisan keikalla. Kyllä siinä vaan mieli lepäs näitä sulosointuja kuunnellessa.

vf11.jpg

vf10.jpg

vf12.jpg

vf13.jpg

vf14.jpg

View hurmas klubin puolella samettisen matalalla äänellä, josta on kyllä vaikeaa olla tykkäämättä. Sitten kun biisitkin on vielä niin timanttisia, niin huhhuh että Valoa-kansaa hemmoteltiin.

vf25.jpg

Keikkoja ja ystäviä <3

vf15.jpg

vf16.jpg

Yona yllätti kyllä positiivisesti. Ihanat biisit ja niin kaunis ääni. Kylmät väreet saatiin monta kertaa Yonan setin aikana. Tänä vuonna Valoa Festival oli todella miesesiintyjävoittoinen, minkä vuoksi naisääntä oli erikoismukava kuulla illan aikana.

vf17.jpg

vf23.jpg

Ja sitten se Ruger Hauer! Vai Regina Hauer? Vai Ruger feat. Pykärit? No aivan sama mikä nimi kun veto oli niin mahtava! Pyhimyksen, Tommishockin ja Paperi T:n muodostama Ruger aloitti setin vanhoilla biiseillään ja Iisa liittyi seuraan tuomaan oman ihanan pehmeän äänensä tähän pakkaan. Maturea odotellessa! Ei nimittäin pettäny uudetkaan biisit.

vf18.jpg

vf19.jpg

vf20.jpg

vf21.jpg

vf22.jpg

vf24.jpg

Rico Tubbs paketoi koko homman Klubin puolella. Oli kyllä niin hauska viikonloppu taas! Valoa Festivaleilla on jotenkin niin oma tunnelmansa aina. Vaikka kaikki artistit ei aina olisikaan ihan se oma kuppi teetä, niin voi huomatakin yllättyvänsä ja tykkäävänsä livenä sellasista artisteista, joita ei välttämättä oo aiemmin kuunnellut.

Kiitos Valoa Festival! Ens vuonna uusiksi!

Muijat <3 Valoa

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *