Muijat Huurteen Pubivisassa

Morjensta!

Nyt on kuulkaas käyny sellanen homma, että muijat väittää löytäneensä Tampereen hauskimman pubivisan! Ja tämän visan paikkahan on Public House Huurre Kalevassa ja aika maanantaisin klo 21. Visa on nimetty mielikuvituksellisesti Huurteen Viihde- ja Musavisaksi.

huurra.jpg

huurre7.jpg

Visan teemat vaihtelevat populäärikulttuurista yleissivistykseen ja aivan päättömiin nippelitietoihin. Visassa parasta onkin sen arvaamattomuus ja huumorilla höystetyt kysymykset. Ennen kaikkea visan vetovoima perustuu kahteen ihastuttavaan ja hervottomaan pitäjään Javieraan ja Riiaan.  Hyvänä esimerkkinä naisten vetämät tanssikoreografiakysymykset (esim. Beyoncén Single Ladies), jotka juontajat luonnollisesti esittivät itse pienten naukkujen rohkaisemina. Visassa saa siis nauraa ilman painetta siitä, osaako kysymyksiin välttämättä vastata.

huurre6.jpg

Visan jännittävänä osana ovat myös käytännönläheiset kysymykset, joissa yhden joukkuetovereiden silmät peitetään ja hän joutuu esimerkiksi maistamaan tai haistamaan, mitä vadilta tarjotaan. Viime kerran visateemana olivat aistit, joten näitä käytännöntehtäviä olikin kolme. Kisailijat pääsivät maistamaan ja haistamaan kolmea ruoka-ainetta sekä tunnustelemaan kolmea esinettä. Ja ei muuten oo ihan niin helppoa kuin luulis! Kun näköaisti peitetään, arvaaminen käy yllättävän haastavaksi ja muut joukkuetoverit joutuvat kiemurtelemaan kaverin maistellessa ja haistellessa ja rypistellessä otsaa, koska eivät tietenkään saa paljastaa, mitä pelaaja koittaa tunnistaa.

huurre.jpg

huurre2.jpg

Visaan kuuluvat usein myös kuuntelutehtävät. Eräänä kertana visateemana oli ruoka & seksi, jolloin kisailijat joutuivat arvaamaan ääninäytteiden perusteella, onko nauhalta kuultu orgasmi aito vai feikki.

Visa kestää pari tuntia, joten siinä kannattaa nautiskella maistelutehtävien lomassa vaikka Huurteen herkkuja pubiruokia.

huurre3.jpg

huurre4.jpg

huurre5.jpg

huurre1.jpg

Meidänpä joukkueella kävi älytön munkki, kun saatiin kulhollinen nougat-jäätelöä kesken kisan arpaonnen suosiessa.

Nyt sinne visaan! Meidän joukkue lähtee kerryttämään kisapottii ny.

Kattellaan!

-Muijat

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *