Muijat Joulutorilla

Mansen Muijat

Moro!

Käytiin tossa Joulutorilla pyörähtääs. Eilen ois ollu aika tunnelmallista ku oli lunta, mut eiköhän tänään sitte satanu räntää ja lumi suli pois. No onneks ei ollu kylymä!

Kuinka huikeita noi kuppikakkusaippuat!! Halutaan niitä just tommonen iso läjä.

Hieno viiksikaulakoru! Oli kaikkia eri mallisia viiskuja. Vitsi ku ois mies jolla ois tollaset kunnon patukat niin tos ois makee joululahja!

Ihastuttiin näihin koruihin.

Ostettiin koruja ja sitten sinappia. Oli aivan superhyvää toi konjakkisinappi ja chili-hunajasinappi. Suositellaan todella lämpimästi kyl hakemaan tuolta noi jouluks kinkun päälle!

Käytiin Ohranjyvän teltassa glögillä ja siellä oli mieskuoro hienot puvut päällä laulamassa ja mainostamassa niiden joulukonserttia. Kuulosti kyllä nätiltä ja aika tunnelmalliselta tuolla teltassa.

Joulutorilla on kyllä aina jotenki niin ihana tunnelma, vaikka ei sitä lunta ny ollukaan. Kantsii muuten käydä vielä tuola Tallipihan Joulukylässäkin! Siitä lisätietoa täälä LE COOLin sivulla.

Niijjuu ja muistakaa käydä osallistumassa vielä edellisen postauksen Kenkäpaja Pihkan avainkukkaron arvontaan. Maanantaihin asti aikaa!

Muijat kuittaa!

Kommentit

Mansen kolli (Ei varmistettu)

Morijesta taas muijat! Mites meinaatte joulun viättää? Onko kinkut jo sulamassa ja saunat päällä? Itte meinaan todellakin vetää kinkkua minkä ehdin ja jaksan ja muija määräs mut pesemään saunankin mutta enpä oo viälä saanu alotettua...

Mansen Muijat
Mansen Muijat

Yks muija lomilla ja toinen viä töissä ihan tiistaihin asti, että sillai! Ei oo viä ehditty kinkkuhommiin :D

Mansen kolli (Ei varmistettu)

No moronnääs! Ittelläki sitte väli päivinä pakko mennä töihin mutta nyt on vähä vapaata! Onks teillä muijat mitään oikein manselaisia joulu perinteitä? Käytteks joulukirkossa ja jos käytte niin missä? Itte mää en käy mutta voishan se olla ihan tunnelmallistakin käydä vaikka tuomiokirkossa jouluna!

Kommentoi