Muijat Tallinnassa <3

Mansen Muijat

Moro!

Kuten luvattu, tässä on lisää meidän viikon takaisesta Tallinnan reissusta. Oli aivan huippukiva viikonloppu!

Muijat laivalla.

Kuoharia heti aamusta, koska miksipäs ei.

Saavuttiin Tallink City Hoteliin, jossa kumpikaan ei ollut aiemmin yöpynyt.

Oltiin aika sanattomia, kun avattiin ovi ja näky oli tämä. Miten ihana huone ja noi ikkunat! Täällä oltais voitu viihtyä vähän kauemminkin kuin vain vaatteiden vaihdon verran.

Käytiin vanhassa kaupungissa vähän pörräämässä.

Kevyttä shoppailua.

Meidän piti vähän niinkun lounaaks ottaa jotain pientä niin päätettiin ottaa kuuden alkupalan lajitelma. Kävi ilmi, että ei ollutkaan mikään pieni maistelujuttu tämä vaan meille tulikin kuusi kokonaista alkupala-annosta. Jouduttiin ottamaan vähän ruokaa hotelliin mukaan.

Ravintolan nimi taisi olla Wine Library ja se sijaitsi ihan vanhan kaupungin aukion reunalla.

Restoran Ribestä kerrottiinkin jo aiemmin kokemukset ja mehän siis rakastuttiin paikkaan täysin.

Kattokaa nyt tuota vessaakin! Ihana!

Ribessä saatiin vinkki hyvästä ja mielenkiintoisesta Manna La Roosa -nimisestä drinkkibaarista, jonne suunnattiinkin seuraavaksi. Kun kuultiin paikan ulkonäöstä niin tiedettiinkin heti mistä paikasta oli kyse, koska ravintolan räikeitä vihreitä valoja ei voinut olla huomaamatta aiemmin ohi kävellessä.

Bongattiin listalta Napue Gin ja siitä se ajatus sitten lähtikin. Jäisillä karpaloilla luonnollisesti, mutta rosmariinin oksia ei valitettavasti tällä kertaa löytynyt.

Aivan uskomaton paikka ja plussaa mahtavista baarimikoista!

Hotellissa asumisessa parastahan on tietysti aamupala. Tallink City Hotellin aamiaispöydästä löytyi tosi hyvä valikoima, vaikka se Annan kaipaama pekoni jäikin puuttumaan. Ei ollu muuten nälkä näiden settien jälkeen!

Muijilla oli siis aivan mahtava viikonloppu ja heti oltiin jo suunnittelemassa uutta reissua kun laiva alkoi lipumaan pois Tallinnan satamasta. Tuli kyllä niin monta mielenkiintosta paikkaa vastaan kun kierreltiin kaupunkia.

Pelkkää hymyä!

-Muijat

Kommentoi