Muijat Tallinnassa: T35 Bakery & Specialty Coffee

Moro!

Lisää meidän Tallinnan seikkailuista.

Lauantaina mentiin aamiaisen ja ostosten jälkeen lounaalle uuteen T35 Bakery&Specialty Coffee -nimiseen kahvilaan Kalamajan alueelle. Taksi toi meidät perille kun jotenkin kartan perusteella luultiin, että matka ois ollu pidempi keskustasta. Ja tuli meille toki vähän siinä kiirekin, kun ostettavaa ois löytyny vaan liikaa.  

Ainnii laitetaan nyt näihin Tallinnan ravintolajuttuihin vähän lontooksikin jorinaa tonne loppuun kun mukava henkilökunta niin kiltisti pyyteli.

(Don’t understand a word? No worries! There is a little translation in english in the end of this post)

t3514.jpg

t351.jpg

Sisustus oli upee ja ihanan valoisa! Paikassa tuoksui uudet kalusteet ja tuore maali. Henkilökuntakin oli aivan uutta ja meitä palvellut nuori mies oli helluisen tietämätön, mutta sitäkin innokkaampi. Hymyllä ja avuliaisuudella pääsee pitkälle!

t352.jpg

t354.jpg

Täällä tarjoillaan siis kaupungin parhaaksikin rankattua kahvia, tuoreita leivonnaisia, drinkkejä ja lounasta keittojen ja salaattien muodossa. Välillä voi olla jotain muutakin, ja tällä meidän visiitillä listalla oli myös esimerkiksi kimchi burger.

t355.jpg

t356.jpg

t357.jpg

Otettiin sitten cappuccino ja hyväähän se oli! 

t358.jpg

Lounaslistalta otettiin pirtsakkaan pakkasilmaan sopiva kurpitsakeitto, joka tuli talon leivän kanssa. Tämä oli siis niin hyvää! Heittämällä paras kurpitsakeitto tai melkein mikä tahansa sosekeitto, jota ollaan maistettu.

t359.jpg

t3510.jpg

Kimchi burger oli myös tosi hyvää! Itse tehty sämpylä vei burgerin tietenkin heti eri tasolle ja kimchi oli mukavan raikas lisä muuten perinteisessä burgerissa. Vähän ois voinu olla tulisempi, mutta omistajan saatesanoissa heti olikin tätä annosta pöytään tuodessa, että chilikastiketta saa halutessaan lisää.

t3511.jpg

t3512.jpg

 

 

t3513.jpg

Voidaan suositella lämmöllä meidän kokemusten mukaan etenkin tän paikan leivonnaisia, keittoja ja sitä kahvia. Sijainti nyt saattaa olla juuri se kilometri ei-mihinkään-päin, mutta aivan ihanaa aluetta, josta oli tosi kiva kävellä hotellille takaisin ja katsella vanhoja taloja. 

Ihanan rauhallisen lounashetken jälkeen jatkettiin ostosten kera takaisin hotellille, ja alettiin valmistautumaan vähitellen iltarientoihin, joista ensimmäisenä meillä oli luvassa viinimaistelu Vino Nostrumissa. Siitä lisää myöhemmin!

—————

Translation:

Next stop was T35 Bakery&Specialty Coffee where we ate lunch. The place was super nice and fresh, and we loved how much daylight the big windows were able to get in.

We ate pumpkin soup which was by far the best pumpkin soup we’ve tested! Sooo good, creamy, soft and so perfect for the chilly weather. Then we had the kimchi burger which was also very good. The home made bun took it to a whole new level.

We have to mention that we loved the owners and especially the young man that was working for his first day. He didn’t always know the answer for our questions but he smiled every time, went to ask someone and came back with an answer and even wider smile. We will always remember the soup and the lovely staff and we’ll definitely be back for the food and for the smiles! <3

—————

Palataan hei!

– Muijat

kulttuuri suosittelen ruoka-ja-juoma matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *