Muijat treffeillä Frankly Ravintolassa

Mansen Muijat

Moro!

Tässähän kävi nyt niin, että Anna meni ja täytti komeet, vakuuttavat ja pyöreet 30 vuotta. Tämän vuoksi mä päätin pyytää Annaa mun kanssa treffeille. Treffipaikaksi valikoitui Hallituskadulla sijaitseva ja juuri remontoitu Frankly. Se oli mukavasti kotimatkan varrella, sieltä on hyviä muistoja ja siellä ei oltu yhdessä käyty vielä kertaakaan.

 

Alkuun tilasin Annan huomaamatta meille aperol spritz -drinkit, koska kyseinen juoma on ihan Annan lempidrinksu. Taisin osua tässä hyvin oikeaan kun heti lohkesi niin mairee hymy mulle Annalta kun tarjoilija toi nämä pöytään ja onnitteli itsekin synttärisankaria.

En ollu ihan varma pääruokien koosta, minkä vuoksi olin päättänyt, että alkuruokaa tilataan myös. Mikään ei oo ärsyttävämpää nimittäin kun se, että joutuu poistumaan ravintolasta ilman, että on edes täynnä. Otettiin siis puoliksi sekä valkosipulietanat vuohenjuustokuorrutteella että bruschetat. Oli hyvää ja herätteli mukavasti ruokahalun, joka ei olisi toisaalta kyllä yhtään herättelyjä edes kaivannut meidän sudennälässä.

Mä otin pääruoaksi kantarellihärkää, joka oli siis härän marmorifilettä kantarellikastikkeella ja hunajaporkkanoilla. Oli ihanan kotoisa, rustiikkinen ja sellainen tutulta tuntuva annos, vaikka en ollutkaan tätä ennemmin syönyt. Lisukkeena oli erillisessä kulhossa vielä valkosipuliperunoita, joten annos oli todella runsas ja täyttänyt varmasti isommankin äijän nälän. Moni saattaa pitää Franklya kalliina, mikä muistikuva meilläkin jotenkin oli, mutta tämä annos oli esimerkiksi 24,80 euroa, joka oli enemmän kun kohtuullinen hinta. Mun mielestä kastiketta ei voi ikinä olla liikaa, mutta ehkä tässä olisin vähemmälläkin pärjännyt. Mukavampi kuitenkin jättää kastiketta kuin jäädä kaipaamaan sitä viimeisille suupaloille.

Anna valitsi pääruoaksi karitsan sisäfileetä, jossa oli siis sitä itteensä, vähän kasviksia, punaviinikastiketta ja myös meidän yhteinen lisuke, joka oli ne valkosipuliperunat. Jännästi katosi tämä valtavan kokoinen annos pieneen naiseen! Tämä annos maksoi 26,40, joten ei paha hinta tämäkään. Oli kuulemma erittäin herkullista ja synttärisankari oli onnistuneesti ravittu. 

Aateltiin, että ei jakseta syödä jälkiruokaa, mutta olihan se pakko. Puoliksi. Otettiin Franklyn täyteläistä suklaakakkua, joka oli tehty belgialaisesta suklaasta ja lisukkeena vaniljakermavaahtoa ja suklaakastiketta. Tämä oli täydellinen päätös aterialle, jonka jälkeen pyörittiin pois ravintolasta.

Ensimmäinen lahjaidea, mikä mulle tuli Annasta mieleen oli heti hyvä ruoka. Tämä ilta teki meidän maanantaista vähän vähemmän maanantain tuntuisen ja toimi varmasti paremmin kuin mikään krääsä, jonka olisin hätäpäissäni keksinyt ostaa.

Hyvää synttäriä vielä Annalle, joka ei näytä kyllä yhtään kakskymppistä vanhemmalta. Love u.

Sydämellä: Sun Muijas

Kommentit

Mia K.
Voi taivas

Oi, mitkä kuvat! Ja, Isosti Onnea synttärisankarille ☆☆☆☆

Mansen Muijat
Mansen Muijat

Voi kiitos! Oli kyllä herkkua! :)

-Anna

Kommentoi