Muijien pikkujoulut ja videon leikkuuta

Mansen Muijat

Jaajaa minkälaista!

No muijilla oli tossa pikkuset joulut ja nehän vierähti oikeenki mukavasti. Tehtiin tapaksia ja oli marinoituja sieniä ja oliiveja, juustoja, rapuja, lohkoja, ite tehtyy aiolii summuuta. Roseetaki oli ja kuoharii, muistaaksemme oli hyviä nekin!

Ilta ei ollu ihan pelkästään nautiskeluu, vaan me leikattiin yhtä videomatskuu, joka me julkastaan teille HUOMENNA! MORO!

Tuossa alimmassa kuvassa Napoleon Sound & Music puljun Sasja opettaa meitä vähän leikkaamaan. Sasja oikeestaan kyllä leikkas aika pitkälle noi meidän kuvaamat matskut, me keskityttiin lähinnä valkkaamaan hyviä kohtia ja ottamaan sitä roseeta ääntä kohti. Napoleonilta tuli myös meidän videoon musat ja ollaanpa me muijien mainoskin tehty ihan sillai huvinvuoksi, ehkä me laitetaan se ääniraita kans joskus sitten meidän tulevalle youtube-kanavalle. Video, joka huomenna julkastaan, on siis TCT-bändin uuden Lavatanssit-biisin musavideon making of made by mansen muijat. Myös toi musavideo julkastaan huomenna ja mehän siis tuotettiin se! Eli tollasta huomenna luvassa.

Kattellaan sillo lisää!

Kommentit

Mansen kolli (Ei varmistettu)

Jaa että minkälaista! Eikö teillä ollu mörköä ja piparia pikku joulussa olleskaa!?!?! Voihammorjes! No orotellaan videoo jos siinä ois sentään kunnon mansen muijien menoa! Ja huamenna on sitte itsenäisyyspäivä muistakaa se nääs!! Keskustorilla nährään toivottavasti!

Mansen Muijat
Mansen Muijat

Ei ollu mörköö tällä kertaa. Joo keskustorille kattoon raketteja ilman muuta! :)

Kommentoi