Musiikki & Media 2015

Moro!

Muijat käväsi viime viikonloppuna myös Musiikki & Media-tapahtumassa, jonka showcase-festivaalina Lost In Music toimii. 26. Musiikki & Media järkättiin tänä vuonna ekaa kertaa Solo Sokos Hotel Tornissa, jonne kokoontui taas sadoittain alan ammattilaisia Suomesta ja ulkomailta osallistumaan mielenkiintoisiin seminaareihin, luomaan kontekteja ja kuuntelemaan tuoretta musiikkia.

mm1.jpg

Tapahtuma pärähti käyntiin muijien osalta torstain avajaisissa, jotka järjestettiin luonnollisesti myös Tornissa. Musiikki & Median toimitusjohtaja Taija Holm esitteli alkuun tiimin tapahtuman takana, jonka jälkeen lavalle kipusivat Takomo ja Osmo ikonen.

musamedia.jpg

img_3282.jpg

mm2.jpg

Perjantaina lauteille pääskin meidän oma Annukka! Annukka toimi panelistina seminaarissa, joka käsitteli blogien hyödyntämistä markkinoinnissa. Moderaattorina toimi Pasi Kostiainen ja muina panelisteina Blogbookin Sami Kieksi, Rosvojen Mikko Toiviainen, haarma.com:n Jukka Haarma ja Kauas Creativen Olli Keskinen. Tää hiukan kyllä aluks jännitti muijii, mutta ei kai siinä. Annukka heitti omat läppänsä asiasta kun asiasta ja Anna istui luonnollisesti henkisenä tukena yleisössä. 

mm3.jpg

Perjantaina oltiin muutenkin fiilistelemässä Musiikki & Media -tapahtumaa ja käytiin kuuntelemassa niin monia seminaareja kun vaan suinkin ehdittiin. Oli kyllä niin mukavaa päästä pitkästä aikaa kuulemaan musiikkialan ihmisten ja artistien höpinöitä, kun viimeksi kouluaikoina tullut päästyä kyseiseen tapahtumaan.

FullSizeRender.jpg

IMG_3307.JPG

Lauantai-illan kruunasi Musiikki & Media -tapahtuman osalta Industry Awards Gaala, jossa palkitaan joka vuosi musiikki-, media- ja tapahtuma-alalla ansioituneita tekijöitä. Gaalan kirkkain tähti oli ehdottomasti Eppu Normaali, joka heitti yllätysesiintymisen gaalassa. Eppu Normaali palkittiin paikallisradioiden 30-vuotisjuhlapalkinnolla, joka oli kultainen mikrofoni. Hyvä Eput!

IMG_6441.JPG

IMG_6448.JPG

IMG_6470.JPG

IMG_6478.JPG

IMG_6485.JPG

Kiitos vielä Musiikki & Median Taija Holmille ja Lost In Musicin Emmi Pääkköselle huikeasta viikonlopusta. Nämä muutamat päivät antoivat kyllä taas muisteltavaa koko tulevan vuoden ajaksi.

Ei kai sitten muuta kuin uuden viikonlopun viettoon!

Ihanaa perjantaita kaikille!

Muijat kuittaa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *