Naistenilta Teerenpelissä

Moro!

Oltiin Annan kanssa perjantaina Teerenpelissä naistenillassa. Naistenillan tarjosi Teerenpeli juomineen ja herkkuineen, Naps pikakampauksineen, Elina K. Meikkistudio pikameikkeineen ja Change alusvaatteineen. Oli oikein mukava ja lämminhenkinen pieni tapahtuma, jossa oli sopivasti ohjelmaa ja erilaisia kaunistautumisjuttuja tarjolla.

IMG_5761.jpg

IMG_5762.jpg

IMG_5763.jpg

IMG_5768.jpg

Kilisteltiin Lempi Puolukka -siiderillä, joka on muuten todella hyvää. Teerenpelin terassi houkuttaakin aina kesällä juuri tämän ja Lempi Mustikka -sidukan vuoksi.

IMG_5769.jpg

Jokainen osallistuja sai vähän alennuskuponkeja, hiuspuuteria ja hiuslakkaa sekä alusvaatteita kotiin vietäväksi, mikä oli mukava yllätys.

IMG_5770.jpg

IMG_5771.jpg

Glung glung glung. Ja nam!

IMG_5774.jpg

Changen alusvaatenäytös oli huikea! Iso rispekti lähtee kaikille näille naisille, jotka uskalsi käppäillä katselevien silmäparien seassa stringeissään. Kauniita oli naisten lisäksi myös alusvaatteet!

IMG_5787.jpg

Elina kertoi siitä, miten tärkeää meikin pohjustaminen on ja kyllä se on kuulkaa tärkeää! Ja sitten kuultiin vähän poskipunan oikeasta paikasta ja niksejä kulmien värittämiseen.

IMG_5789.jpg

IMG_5793.jpg

Anna kävi pikameikissä ja osti itselleen kesäksi ihanan kirkkaan huulipunan. Annukka meinasi mennä kampaukseen, mutta oli niin pitkä jono, että se sitten jäi. Ai niin, paikalla tehtiin myös muuten kynsien kestolakkauksia!

Jos ei olis ollu lauantaina aikaisia herätyksiä ja menoja niin oltais kyllä haluttu ottaa rennosti, tilata joku kiva viini puokkiin ja nautiskella kaikesta hemmottelusta. Aina ei mee nallikarkit tasan, mutta mukavaa oli silti.

Naistenillan jälkeen suunnattiin kotiin valmistautumaan Yo-talon Freerap-tapahtumaan, josta loppuviikolla lisää tarinaa ja kuvia täällä sekä Lecool Tampereen puolella.

Katellaan hei!

– Anna & Annukka

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *