NRJ Workout fiiliksiä

Moro!

Voitaispa sanoo, että nyt ollaan selvitty NRJ Workout -liikuntatapahtumasta, mut ei. Jalat, pohkeet, reidet ja rinta on niin jumissa nyt, että palautuminen taitaaki viedä pari päivää. Noniin, mut ite tapahtumaan.

Käytiin siinä heti aamulla FitClub Finlandin pisteellä kehonkoostumusmittauksessa. Annukan ilmeestäki voi päätellä, että tää oli jännää! Mut tulokset oli kummallakin aika hyvät. Reippaasti yli parikyt kiloo kummallakin lihasta, rasvaprosentti ihan ok, Anna sais vähä lihoo (shokki) ja Annukka tiputtaa huikeet 300 grammaa. Pitää kyllä mennä ennen kesää vielä tekemään tää InBody kehonkoostumusmittaus niin saa nähdä onko mitään kehitystä tuonu kevään liikkumiset.

nrj1.jpg

nrj2.jpg

nrj3.jpg

nrj4.jpg

Siellä oli myös tälläsii uutuuspatukoita, joita saatiin maistella ja viedä tapahtumasta kotiin. Oli tosi hyviä! Toi suklaa maistui ihan tuplalta ja kiva sellanen pehmee koostumus. Nois patukois kun yleensä on sellanen rakeinen ja jauhoinen koostumus.

nrj5.jpg

img_5478.jpg

Vauhtisammakon porukan pitämä juoksukoulu oli meillä aamulla eka tunti, johon osallistuttiin. Oli tosi mielenkiintosta saada palautetta omasta juoksutyylistä. Ei tiedettykään, että oikee juoksutekniikka on noin tärkeä ja että siinä omassa juoksutyylissä on niin paljon korjattavaa. Pohkeet ton tunnin seurauksena ihan hajalla, kun koko ajan juostiin päkiöillä.

nrj6.jpg

nrj7.jpg

Tää Teho Sport -palautusjuoma oli joku makutestin voittaja, eikä sinänsä ihmetellä. Maistui ihan vanukkaalle, mutta tässä olikin sitten aika paljon sokeria. 25 grammaa per tollanen 3,3dl poteli, että ei ehkä ihan joka treenin jälkeen kannata tällästä huidella, mutta välillä ihan kiva vaihtoehto.

nrjworkout.jpg

nrj9.jpg

Sitten mentiin seuraavalle meidän varaamalle tunnille, joka oli TRX Functional Circuit. Tää kuntopiirityylillä toteutettu tunti oli ihan huippu ja tykättiin noista välineistä, joilla liikkeitä suoritettiin. Tätä pitää päästä tekemään kyllä lisää! Oman kehon painolla on hauska tehdä ja tossa sai kuitenkin vastusta tosi helposti lisään muuttamalla vaikka kulmaa tai ottamalla johonkin kyykkyihin hypyt mukaan. Tän tunnin ansiosta muijilla tuntuu vatsoissa, etu- ja takareisissä ja rinnassa.

IMG_5413.jpg

IMG_5433.jpg

IMG_5439.jpg

Sitten meillä olikin enää yksi treeni mitä kyllä odotettiin aika paljon, eli siis FitnesSTIG-tunti. Oli aivan huikeeta jumpata livemusiikin tahtiin ja Stig sanoi myös, että upeeta ku porukka on mukana heti ekasta biisistä lähtien. Oli kyllä huikee energia tuola salissa jotenki. Vipan biisin aikana livistettiin ottamaan kuvia tästä, vaikka ei olisi huvittanu missata kyllä minuuttiakaan tästä!

img_5444.jpg

nrj13.jpg

nrj14.jpg

rnj14.jpg

Sitten mentiin syömään vähä myöhäistä lounasta, jota paikalla tarjoili Purebite.

IMG_5467.jpg

IMG_5470.jpg

Vaihtoehtoja oli ihanalta näyttävistä salaateista ja sämpylöistä smoothieisiin, mutta mujat pääty lämpimään wokkiin. Annukka otti kanalla ja Anna jättikatkaravulla. Kumpikin annos oli tosi hyvää ja Annan tilaama smoothie myös.

IMG_5473.jpg

img_5482.jpg

 

Sit Anna kävi vielä ostamas tollasen Casallin rullan, joka oli tossa tarjouksessa. Sillä pääseeki sit kivasti rullailemaan jumissa olevia kipeitä lihaksia auki. Annukan mukaan lähti Puman huppari.

Tää oli älyttömän mukava tapahtuma ja pakko kyllä päästä vielä uudestaan. Seuraava NRJ Workout onkin sitten Turussa 28.2.2015, jossa on myös tosi monipuolinen kattaus kaikenmoisia tunteja ja livetreeniä tähdittää Jontte Valosaari.

Kiitos vielä tapahtuman järjestäjille, erityisesti Tonille ja kaikille, ketkä osallistui. Oli huippuu!!

Muijat kuittaa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *