NRJ Workoutissa ihan muina alieneina

Mansen Muijat

Moro!

Tultiin kertomaan tosta tän vuoden NRJ Workout Tampere -tapahtumasta, jossa jumppailtiin viime viikonloppuna. Oli hauska lisä tää Glow Edition elikkä isossa salissa oli uv-valo, jossa kaikkien hauskat ihomaalaukset loisti.

Aloitettiin homma samalla tavalla kun viime vuonnakin eli käytiin ihan ekaksi kehonkoostumusmittauksessa. Annukan TFW-harrastus on näyttänyt tuottavan melkosesti tulosta, kun viime vuoden lukemista on paino noussut muutaman kilon, muutama kilo tullu lihasta ja tilalta lähteny rasvaa pois. Vaaka ei siis todellakaan kerro mitään, koska vaikka painoa on tullut lisää niin viime vuodesta rasvaprosentti oli pudonnu yli kaksi prosenttia. Nice!

Aktivointi.fi toteutti nää mittaukset ja antoi pienen analyysin tuloksista. Annalla lukemat oli pysynyt melkeempä samana kun viime vuonna. Lihasta vaan lisää oli ammattilaisen neuvo.

Uv-valossa hohtavien maalien lisäksi jokainen sai noita tollasia hauskoja tikkuja.

Ekana käytiin BodyCombat-tunnilla. Monenmoisia combatteja käyneenä kyllä tää vei voiton ihan sata nolla. Kun tuntia ohjaamaan tullut Mika Kankainen kuulutettiin lavalle sanomalla, että hän on Oulun lahja ryhmäliikunnalle, niin joku vois pitää tätä vähän liioitteluna. Alkoi kuitenkin pikku hiljaa siinä ensimmäisten minuuttien edetessä käymään ilmi, että tämä titteli on todella ansaittu. Huh mikä äijä oikeesti! Paatuneinkin liikunnanvihaaja ei vois olla nauramatta ja syttymättä tämän Kankaisen maisterin ohjauksessa.

Aluks oli taistelija olo ja sit lähinnä tää makoilu olo enemmänkin.

Sielä se Kankainen näyttää, että miten ne muskelit saa vielä venymäänkin.

Porukka loisti upeesti!

Aika haastavia liikkeitä näytettiin Uniikin keikan aikana liikkujille, mutta urheesti kaikki yritti pysyy perässä. Mekin lähettiin näitten muutamien kuvan räpsimisien jälkeen joraamaan porukan sekaan viimeset biisit. Noi Live-treenit on kyllä hauskoja ja taitaa artistillakin olla ihan mukavat oltavat siellä lavalla, kun yleisössä ei oo yhtäkään rokkipoliisii vaan kaikki liikkuu ja vielä samalla tavalla musiikin tahtiin.

Oltiin fiilistelty Pure Biten wokkeja koko päivän, minkä vuoksi aamiainenkin oli jääny vähän niin ja näin. Ylläri pylläri kun oltiin jonoteltu jonkin aikaa niin kassalle päästessä huomattiin, että paikan päällä ei tänä vuonna käynytkään kortti. Lähin automaatti ois ollut keskustassa, koska pyynikintorin otto oli poistettu. Tää hieman latisti tunnelmaa kieltämättä, koska siinäpä sitten jumpattiin koko päivä yhden protskupatukan ja kahvin voimin. Me selvittiin kuitenkin pienestä nälkäkiukusta huolimatta! Ei vaan ehkä ihan täysillä pystyny painaa jokaista tuntia, mikä oltiin varattu.

Aloe Vera -juomia lohdutuksena. "Saako ottaa monta?".

Seuraavaks mentiin rauhottumaan Jarno Härkösen vetämään kehonhuolto ja liikkuvuus -ohjaukseen. Tää oli kyllä hyvä ja tästä sai aika paljon eväitä myös kotona harjoitteluun. Kaippa kroppaa pitäis liikutella ihan muutenkin eri suuntiin kun vaan maksimipainoilla ja isoilla lihasryhmillä. Vai.

Annukka osallistui haasteeseen, jossa tuli tehdä 20 kyykkyä, 10 punnerrusta ja 10 vuorikiipeilijäliikettä niin nopeesti kun pysty. Oliki huono taktiikka ottaa nopeuden takii noi punnerrukset polvet maassa, koska polvethan luisti tossa koko ajan. Aika tais olla lopulta koko setille 30,12 sekuntia. Kyllä sitä vaan puolessakin minuutissa ehtii lämmin tulla.

Kyllä loisti meidän maalaukset!

We aliens.

Viimeisenä niittinä puristettiin kaikki mitä vielä puristettavissa oli, kun osallistuttiin jälleen upeen Mika Kankaisen vetämään Les Mills GRIT Cardio -treeniin. Voi moro! Melkosta hikimyrskyä. Onneks oli taas tämä Kankaisen piru ohjaamassa niin kyllä sitä taas vaan jotenkin pysty kun se tuli sieltä lavalta yleisön sekaan ja yhtäkkiä huomaat että se onkin sun korvan juuressa huutamassa, että: "ÄLÄ LUOVUTA". Jaa, no ei sitte luovuteta. Tunnin lopuks vielä hikinen yhteiskuva ja kiitokset näiden tuntien viemisestä aivan nextille levelille.

Naamat punasena vessassa. Vesipullojen täyttö.

Pieni harkinta. Pitäskö viä joogata.

Ei, kyllä tää oli näillä eväillä tässä. Vettä palkkariks ja helevetin nopsaa kotiin syömään samalla asenteella kun Kankaisen reeneissä! Kun tuntuu, että oot täynnä niin älä vielä luovuta! Sä jaksat vielä! Näitä oppeja pystyy kivasti soveltaa vaiks mihin.

Seuraavaksi tämä tapahtuma suuntaakin tänä lauantaina 27. helmikuuta Turkuun samalla hauskalla Glow-teemalla!

Muijat kuittaa.

Kommentoi