Oman kylän poikii

Moroo!

Eilen tuli oltua Pakkahuoneella ja siellä oli kyllä aika huisi meno. Mä olin ihan kuskina vaa ku työviikko ja kaikkee, mutta veikkaan, että kovin moni muu niistä sadoista opiskelijanuorista ei ollu. Tunnelma oli kyllä ihan mahtava kummallakin sekä Idiomaticin, että Jukka Pojan keikalla! Ja jotenki oli niin sellanen hyvä fiilis, että ai että ku makeeta, että opiskelijoille järkätään tällästä ilmasta kivaa! Tuli hyvä olo myöskin järjestäjien puolesta, koska kaikilla näytti olevan tosi hauskaa. Omituista oli muuten huomioida tälläsii asioita, tai ylipäätään niinku mitään, yleensä ku ei paljoo huomaa muuta kun oman kaveriporukkansa meiningin, kun on siellä yleisön keskellä bailaamassa.

IMG_4315.jpg

IMG_4318.jpg

IMG_4355.jpg

IMG_4367.jpg

IMG_4371.jpg

IMG_4378.jpg

Jätkät veti erittäin päräyttävän setin. Tän biisin kohdalla meni kylmät väreet:

//www.youtube.com/embed/3mVvVkm-Q4k

Kysyin muuten Idiomaticin tyypeiltä nää perus, eli mitkä on kivoimmat kuppilat Mansessa. Kuulemma Telakka, Klubi, Bar K ja Nordic tulee ekana mieleen. Kerhonkin tais rumpali mainita. Ylipäätään parasta Mansessa on heidän mielestään hyvät keikkapaikat, ihmiset, helppous ja lyhyet etäisyydet. Mää oon aikalailla samoilla linjoilla!

 

IMG_4395.jpg

IMG_4396.jpg

IMG_4410.jpg

Minä siellä poikain takahuoneessa kuvaamassa. Sainpa talteen tän seuraavan alla olevan kuvasarjanki. Ettepä vissiin oo BUSTED!

idariit.jpg

Rumpujen kasausta.
IMG_4413.jpg

IMG_9035.jpg

Tää kuva ihan vaan todisteena, että kyllä mää sen Jukka Pojanki näin! Mallikkaastihan se veti ja yleisö huusi mukana kaikemmoiset jejjejjeet ja vouvouvoot. Niin ja sain sanottuu hänelle, että hienosti hei vedetty! Illan yksi kohokohdista.

Tänään ois tiedossa koti-iltaa, pizzaa ja vain elämää! Paulan päivä aiettäää! Hyvää viikonloppuu!

– Annukka

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *