Moro!
Oltiin maistelemassa vähän erilaisia kanaruokia Koskikeskukseen avatussa Los Pollosissa. Tämä ravintola onkin jo jonkin aikaa tähän paikkaan ollut avattuna, mutta päätettiin kuitenkin nyt kutsun käydessä kävästä Tampere Food Club -poppoolla katsomassa, että minkäslaine meininki siä o.


Meidän iloinen porukka ja odottavainen mieli.


Tälläisellä konseptilla avattua ravintolaa ei kyllä tuu ihan heti toista samanlaista muijille mieleen. Onhan täälä Mansessa paljonki erilaisia siipiravintoloita, mutta Los Pollosissa päätähtenä toimii avotulella grillattu kananpoika. Ravintolassa käytetyt kanat ovat eettisemmin kasvatettuja ja ruokittuja sekä kotimaisia niin siitä iso plussa.


Aevan ihanaa luumutomaattikeittoa ja grillattua kananpoikaa. Mukana oli talon leipää aliolin, tapenaden ja humuksen kera.

Kaikki peruna- ja kasvislisukkeet on myös tuoreista raaka-aineista ja aina kun mahdollista niin kotimaisista tuotteista tehty. Nii ja ranutkin on käsinleikattuja eikä mitää pakastepottuja!

Erittäin maukas kana-pekoni bocadillo. Eli tuoreen leivän välissä pekonia, sipulia, jugurttikastiketta, salaattia ja korianteria. Grillatun kananpojan seurana tietty!

Chilillä ja korianterilla maustettua Los Pollosin kanamakkaraa, jota voi ostaa mukaankin. Ja wingssejä tottakai!

Sitten vähän taskuja.

Ja tämä on kuulkaas Manse Burrito! Pariloitua rieskaa, kananpoikaa, salsaa, valkosipulikastiketta, katkarapuja ja mozzarellaa.


Ennen grillausta kanat maustetaan tuoreilla yrteillä, sitruunalla ja valkosipulilla, minkä kyllä maistoikin.


Kahvin ystävinä oltiin aika onnellisia myös laajasta erikoiskahvilistasta ja churroista. Jiilauta churroja, ite tehtyy kinuskia ja suklaakastiketta nam!

Kaikille kananhimoissaan oleville tää on kyllä varmasti nappivalinta ja mukavan rento paikka, jonne voi helposti tulla lastenkin kanssa perheenä vaikkapa kesken ostosreissun.
Moro ny!
-Muijat