Pork and More

Mansen Muijat

Morjensta!

 

Päätettiin viime viikolla käydä sateisen päivän piristykseksi vihdoin testaamassa pojan kanssa Ravinteli Pork and More Aleksanterinkadulla. Päädyttiin paikalle lounaan ja illallistajien väliin, joten tilaa riitti hyvin kun oltiin ainoat asiakkaat.

 

 

Berthan ja Huberin omistajien Pork and More lupaa syvän Etelän savuisia makuja ja sitä listalta löytyykin. Juomalista on myös erittäin kattava drinksuineen, oluineen ja viineineen. Oon myös kuullut, että täältä on mahtavat tequilatkin, mutta niitä ei tällä kertaa maisteltu.

 

 

Tilattiin alkuun molemmille 3e srimp, joka oli yksi jättikatkarapu maukkaan majoneesin kera salaattikääreellä. Nyytti oli todella hyvän makuinen, mutta olisihan sitä mielellään syönyt pari samanlaista lisääkin kun kokemus oli yhdellä katkaravulla vähän liian nopeasti ohi. 

 

 

Pääruuaksi otettiin ribsit ja pork bun coleslawn sekä hash brownsien kera. Vähän jännitti, että onko annokset todella pienä, mutta huoli oli turha. 

 

 

Tässä kuva mun päästä yhden ribsin vieressä niin hahmotatte todellisen koon. Oli hauska ”Kiviset ja Soraset”- olo tuota syödessä luu tiukasti toisessa kädessä. Ribsit eivät olleet kaikkein mureimpia mitä oon koskaan syönyt, mutta hyvin irtosi liha luusta ja maku oli todellakin kohdillaan. Kastiketta oli ihanan paksu kerros lihan päällä.

 

 

Coleslaw ei ollut sitä perinteistä majoneesiin tehtyä, mutta tämä vähän etikkaisempi versio sopi lihan kanssa todella hyvin. Pork bunin sämpylä oli ihanan pehmeä ja liha todella suussa sulavaa. Jos oiken maistoin niin hash brownsit oli tehty bataatista.

 

 

On kyllä sellainen paikka mihin voisi mennä kaveriporukalla joku kerta viettämään iltaan vähän pidemmän kaavan kautta!

 

Nägyy!

-Anna

Kommentoi