Pulesjärvellä mökkisynttärit

Mansen Muijat

Moro!

Viime viikonloppuna oltiin Pulesjärvellä mökillä juhlimassa synttäreitä ja rentoutumassa. Pulesjärvi on ihana paikka, kun siellä on ihan luonnon helmassa, mutta ajomatkaa vaan joku 20 minuuttia keskustasta.

Sellasetki vadelmakastikkeet emännällä siinä tulilla juustokakun kaveriks että!

Annukan mies eli itse päivänsankari loihti upeet mansikkaboolit ja sangriat. Näillä pärjättiinkin jo aika pitkälle yöhön.

Juhlakansaa.

Grilli kuumana. Aika vähän ollu hyviä grillikelejä tänä kesänä (vaikka aina on hyvä sää grillata). Pitää nauttia aina kun on mahdollisuus marinoida ja kärtsätä ihan kaikkee! Mökin omistajan meille lahjoittamat ribsit oli pöydän antimien timantti. Niitä oltiinkin esivalmisteltu pitkän keittämisen ja esipaistamisen kautta monen monta tuntia. Kiitti Make!

Loppuilta vietettiinkin yöhön asti saunassa, järvessä ja paljussa. Jaksettiin lillua ruhtinaalliset kuus tuntia näin karkealla arviolla.

Tänään alkoikin täällä Mansessa Tammerfestit. Oltiin jo vähän aistimassa tunnelmia sekä ratinassa että keskustorilla. Siitä lisää huomenna kuvien kera!

Muijat kuittaa.

Kommentit

Anas (Ei varmistettu)

Te kirjotatte niin huonosti, että mä en kestä. Ihan kivoja menovinkkejä välillä, mutta skarpatkaa nyt sen kielen kanssa.

Mansen Muijat
Mansen Muijat

Kiva kuulla, että oot saanu menovinkeistä jotain irti! :) Kielen kanssa ei valitettavasti tulla näillä näkymin skarppaamaan :D

Huhtisaari Original (Ei varmistettu)

Moro Mansen Muijat!

Terkkui Pulesjärveltä! Onko paljubileitä suunnitteilla?

- Meillä on, saa tulla morottaan.

Kommentoi