Ratinan kauppakeskuksen ravintola Periscope

Moro!

Nyt se vihdoin aukesi! Tampereen uusi kauppakeskus Ratina nimittäin. Myönnettäköön heti tähän alkuun, että olin aika skeptinen uutta kauppakeskusta kohtaan kuultuani siitä ensimmäistä kertaa. Tarvitaanko keskustaan toinenkin ostoskeskus? Tuleeko sinne taas vain samat liikkeet mitkä Tampereelta jo löytyy?

Nyt kun olen tutustunut Ratinan tarjontaan olen aivan innoissani. Me saatiin Manseen Sandro! Ja Monki! Ja kesäkuussa avattava Muumi-kahvila ja ja… Näin jälkeenpäin tämä uutukainen tuntuu olevan looginen osa kasvavaa ja kehittyvää Tamperetta. Vielä kun saataisiin se pinkki ratikkakin. Eheheh.

pc11.jpg

Käytiin bloggaajaporukalla tutustumassa yhteen Ratinan kauppakeskuksen mielenkiintoisimpaan osaan eli Arto Rastaan uuteen ravintola Periscopeen. Kyseinen ravintola sijaitsee Ratinan ylimmissä kerroksissa.

pc15.jpg

pc9.jpg

pc5.jpg

Ravintolan alemmasta kerroksesta löytyy ruokaravintola ja toisesta kerroksesta lounge-henkinen baari. Oli mahtavaa kuulla, että listalta löytyy makuja eri puolilta maailmaa eikä ole lähdetty keskittymään vain yhteen ruokakulttuuriin. Rohkeimmille löytyy ihan hyönteisiäkin maisteltavaksi! Tarkoitus on tilata annoksia jaettavaksi seurueelle. Sosiaalista syömistä!

Baarin puolelta löytyy mahtavien, tuoreista raa-aineista tehtyjen drinkkien seuraksi pintxoja, jos alkaa kesken nestemäisten nautintojen hiukomaan. 

pc1.jpg

Ja tämä maisema!

pc2.jpg

pc3.jpg

pc4.jpg

pc10.jpg

Päästiin tiskin toiselle puolelle kokeilemaan drinkkien tekoa Toni Syrjän opastuksella.

pc8.jpg

Tässä syntyi ehkä maailman paras mojito!

pc6.jpg

Eikä kuulkaas tässä vielä kaikki! Periscopeen kuuluu myös jättikokoinen kattoterassi, jonne meikä aikoo ainaskin parkkeerata tulevana kesänä nauttimaan maisemista (ja ehkä mojitostakin). Terassille voi tilata myös ravintolan annoksia.

pc7.jpg

Ja eikun syömään ja shoppaamaan!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *