Ravintola Franklyssä uusi menu

Moro!

Käytiin testaamassa tuossa eräänä kauniina kesäpäivänä (satoi vettä niinku esterin *:stä ) Franklyn uutta menua. Maisteltiin uusia annoksia nyt À la carte –menun lisäksi myös terassimenulta, vaikka ei terassille päästykään istuskelemaan. Kaikille vaan tiedoksi, että terassimenultakin siis pystyy tilaamaan myös sisällä.

f1.jpg

Franklyssa on myös hyvät alkudrinksut! Suositellaan kyllä testaamaan. Ollaan aina otettu jotain vähän erilaista ja joka kerta on toiminut. Tällä kerralla tilattiin kaksi mansikkaista drinkkiä, joista toisessa maistui alkoholin ominaisuudessa passoa-likööri ja toisessa valkoviini. Kummatkin herkkuja ja raikkaita.

f2.jpg

f3.jpg

Toiseksi alkuruoaksi tilattiin alkupalaversiona hieman pienempi annos terassimenun Franklyn Lautanen -annosta. Tähän kuului talon riistalihapullia, mustaa makkaraa, pekoni-papu-sienipaistosta, värikästä perunasalaattia, dijonsinappia ja puolukkamajoneesia. Hauska annos, jossa oli kaikenmoista erilaista maisteltavaa. Tosi hyvä kokonaisuus vaikka annos voikin kuulostaa ehkä siltä, että siinä ois liikaa erilaista. Erittäin hyviä myös nuo talon riistalihapullat, jotka tehdään samasta massasta kun terassimenun burgerin pihvit, jotka näiden pullien perusteella on siis myös hyviä. 

f4.jpg

Toiseksi alkuruuaksi taas otettiin Franklyn jättiravunpyrstöjä. Annoksessa oli ihanan mehevien pyrstöjen lisäksi mango-kesäkurpitsasalsaa ja majoneesia paahdetusta valkosipulista. Mukavan raikas ja kesäinen annos, joka toimii varmasti hyvin lämpimälläkin kelillä valkkarilasillisen kanssa.

f5.jpg

Minä (Anna) tilasin pääruoaksi terassimenulta Kesäpäivän kanavartaat. Kasvis-kanavartaiden seurana oli jo alkuruuastakin tuttua mango-kesäkurpitsasalsaa ja ihanan täyteläistä punaviinikastiketta. Perunavaihtoehdoista valitsin punaviinikastikkeen kanssa hyvin sopivat vuohenjuustoperunat. Ja tosi hyvin yhteen sopivatkin. Ihan en ollut varman tuosta mangosta punaviinikastikkeen kanssa vaikka se raikkautta ruokaan toikin. 

f6.jpg

Minä (Annukka) otin pääruoaksi keritsijän karitsaa. Annokseen kuului karitsan sisäfilettä, pekoni-papu-sienipaistosta, viikunaa ja viikunakastiketta. Perunavaihtoehdoista otin tarjoilijan suosituksen, joka oli vuohenjuustoperunat (tuotiin erillisellä lautasella). Oli tuhti ja erittäin maukas annos tämä kyllä! Meen syömään tämän vielä toistekin. Ei ole musta hinnallakaan pilattu, koska tosi iso annos, paljon lihaa ja hintaa oli 26,90e. Mä arvostan sitä, että ruokaa on niin paljon, että siitä tulee oikeasti täyteen tai saa jopa vaikka ähkynkin.

f7.jpg

f8.jpg

f9.jpg

Toiseksi jälkkäreistä otettiin ruusunmarjasorbettia ja vanilja-siiderisiirappia. Kivan erilainen vaihtoehto, koska ei nuo ruusunmarjat niin usein kuitenkaan tule menuissa vastaan. Oikein mukava lopetus, joka jätti hyvän maun suuhun.

f10.jpg

Toinen jälkiruoka oli limellä maustettua pannacottaa ja marinoituja mansikoita. Tää oli vähän liian imelä/hapan/sitruksinen. Pannacotassa ihana koostumus, mutta niin paljon limeä, että sitä ois tarvinnu tasapainottamaan esimerkiksi jonkun paahdetun valkosuklaan tai muun maun mansikoiden sijaan. Oiskin pitäny ottaa se Franklyn maailman paras suklaakakkupala! No, ens kerralla sitten.

f11.jpg

f12.jpg

f13.jpg

Tällä hetkellä muuten Franklyssa tarjouksessa heinäkuun loppuun saakka savuolutpihvi härän ulkofileestä 15e, voissa haudutettua turskaa 15e ja vuohenjuustosalaatti 10e. Nyt edullisesti testaamaan tämä paikka ja ottamaan vaikka se terassikin haltuun kun on luvattu ihan mukavia ilmoja lähipäiville.

 

Nägyy terdellä!

-Muijat

kulttuuri suosittelen suosittelen ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.