Ravintolapäivä Tampereella

Mansen Muijat

Moro!

 

Käytiin lauantaina herkuttelemassa Ravintolapäivän pop-up ravintoloissa ympäri Tamperetta. Hommahan toimii niin, että ihmiset voivat aina Ravintolapäivänä pistää pystyyn oman ravintolansa tai kahvilansa vaikka puistoon tai omaan kotiinsa.  Neljättä vuottaan juhliva Ravintolapäivä järkättiin tällä kertaa 34 maassa ja ihmiset pistivät pystyyn yhteensä 2497 ravintolaa. Aikas hyvin! Ekaa paikkaa lukuunottamatta ei tänä vuonna pahemmin suunniteltu mitä kaikkea käydään maistelemassa.

Suunnattiin ekaks testaamaan romanialaista ruokaa koskenrantaan.  Tuoksut ja maut oli taas kyllä kohdillaan Grill Transylvaniassa! Syötiin paikan päällä grillattut micit ja leivät munakoisosalaatilla. Olisi tehnyt vielä mieli maistella kaikkia ihania jälkkäreitäkin, mutta oli pakko jättää tilaa vähän muidenkin kojujen herkuille.

 

Ihania jälkkäreitähän löytykin läheltä ja napasin LeMuffin-kahvilasta Snickers-muffinin matkaan.

 

 

Hämeenpuistossa vastaan tuli ravintola nimeltä Café Latino. Tamalesit näytti niin mielenkiintosilta, että olihan niitäkin pakko maistaa vaikka tässä vaiheessa olo oli aika täydenpuoleinen. Valittiin mauksi Mole con Pollo eli kanaa ja suklaa-chilikastiketta.

 

Koska mulla ainankin jälkkärimaha on erikseen, käytiin syömässä vielä vohvelia hillon ja kermavaahdon kera Vauhtimarttojen vohvelikahvilassa.

Ravintolapäivässä olis ollu vaikka mitä muutakin ihanaa ja uutta tarjolla, mut kaikkea ei vaan pysty syömään. Pitää ehdottomasti mennä seuraavalla kerralla testailemaan taas vähän erilaisia herkkuja.

 

Nägyy!

-Anna

Kommentit

Intiaani-Joonas (Ei varmistettu)

Oi saakel, jos Snickers-muffareita olis vielä ollu jäljellä, niin olisin semmosen ottanu mäkin. Jouduin muriseen kiivi-muffinsiin.

Mansen Muijat
Mansen Muijat

Oli nuo toisetkin herkullisen näkösiä! :)

 

-Anna

Kommentoi