Riesling & Spätburgunder -teemaviikot 2017: Deli 1909 & Wine Bar

Moro!

Ja Riesling & Spätburgunder-teemaviikkojen ravintolakierros senkun jatkuu!

Seuraavana vuorossa Gastropub-ketjuun kuuluva Deli 1909 & Wine Bar. Deli on siis bistrotyylinen viinibaari täynnä laadukkaita viinejä ja suolaista ja makeaa pikkunaposteltavaa. Vaikka kyllä tarjonnasta saa itselleen oikein ruokaisankin annoksen koottua.

d1.jpg

d2.jpg

Ja siinä he ovat! Kauniisti rivissä. Rings Liter Rieslingia 2015, Richard Böcking 2014 sekä Kellerin Rieslingia 2015.

img_7343.jpg

Edellä mainittujen ihanien yksilöiden lisäksi saatiin bonuksena hemmotella makunystyröitämme kun meidän laseihin kaadettiin Klaus Böhme Riesling Spätlese 2016 Rappentalia. Kaikki nämä neljä viiniä oli erinomaisia meidän mielestä, mutta etenkin noi Ringsin ja Klaus Böhmen rieslingit jotenkin vielä nousi sieltä edukseen.

d3.jpg

d4.jpg

d5.jpg

Tapaksien valinta tästä ihanasta vitriinistä on aina aika vaikeaa, koska mieli tekis maistella tietenki ihan kaikkea. Onneksi tällä kerralla valinta ei ollut kuitenkaan meidän, ja saatiinki eteemme hyvä kokoelma erilaisia pikkutapaksia.

img_7340.jpg

Deli on kyllä mainio istuskelupaikka, josta löytyy aina hyvä viini ja maistuva tapas tilanteeseen kun tilanteeseen. Iso suositus tälle ja kantsii suunnata nyt etenkin näiden lähipäivien aikana mikäli tällaiset erikoisherkkuviinit napostelee.

Nähää taas pian ja edelleen viinittelyiden merkeissä!

-Muijat

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *