Romanian terveiset & menovinkkiä

Morjensta vaan!

 

Niinku Annukka tossa jo huutelikin, käväsin viime viikolla tuolla Romaniassa kaupungissa nimeltä Cluj-Napoca (kaverien kesken vaan Cluj).

Tällä mun kahdeksannella Romanian reissulla tuli lähinnä syötyä ja naukkailtua, mutta käytiin me teatterissakin ja otettiin tatskat. 

Mun hyvä kaveri Anja asuus siis Clujissa ja opettaa suomea siellä yliopistossa. Babes-Bolyai yliopisto on yksi Tampereen yliopiston ystävyyskouluista ja siellä on opetettu suomea jo 1880- luvulta. Eli aikas kauan!

IMG_9564.JPG

 

maisema2.jpg

maisema.jpg

 

Yksi syy tähän reissuun oli se, että kävin viime vuoden tapaan pitämässä opiskelijoille tuntia, jossa kerroin työstäni, Tampereesta ja tästä blogista. Pääpointtina oli, että puhuin heille suomea. Ja pitäähän se Mansen ilosanomaa levittää maailmalle! 😉

Toisen ja kolmannen vuoden opiskelijat oli todella herttaisia ja ainakin näyttivät siltä, että olisivat ymmärtäneet mistä puhun.

 

ope2.jpg

ope.jpg

 

Oli muuten jälleen ihana reissu! Kesällä uudestaan!

 

Tämän viikon LE COOL- menovinkiksi valitsimme Vihtorin kirjaston kirjallisuusillan, jossa Putouksestakin tuttua Holman Anttia haastatellaan esikoisromaanistaan Järjestäjä. Käykää lukasemassa lisää täältä.

 

Ensi viikolla päästäänkin Annukan kanssa pitkästä aikaa yhdessä töihin kun ollaan tuotantohommissa eräässä musavideossa. Tästäkin lisää parin viikon päästä täällä blogissa.

 

Nägyy!

-Anna

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *