Sorin Sirkus – Las Necalas

Moro!

 

Muijat pääsi perjantaina katsomaan Sorin Sirkuksen 30-vuotisjuhlajoulushowta, joka kantaa nimeä Las Necalas. Edes rikki mennyt bussi tai aivan maailmanloppua enteilevän karmea sää ei pystynyt estämään muijien matkaa Nekalaan. Ei tule meille nimittäin sitä kuuluisaa joulua jos ei tätä showta olla nähty!

Las-Necalas-esiintyjat.jpg

Kuva: Kristian Wanvik

Ei paljoo kyllä räntä haitannut kun astuttiin sisään sirkuksen ovista. Koko aula ja kahvio oli  koristeltu esityksen Vegas-teeman mukaisesti. Henkilökunta oli pukeutunut paljettiliiveihin ja kahvion pöydätkin olivat muuttuneet casinon pelipöydiksi. Tähän kaikkeen kun lisäsi vielä popcornin tuoksun ja pienen jännityksen oli ilmapiiri mitä täydellisin ensi-illalle. Sitten vaan maneesille päin! Luonnollisesti sen jälkeen kun muijat oli ostanu itelleen kolpakot sitä popcornia.

sorin3.jpg

sorin2.jpg

sorin4.jpg

sorin7.jpg

Kalle-notkeus.jpg

Kuva: Kristian Wanvik

old-ladies.jpg

Kuva: Kristian Wanvik

pyramidi-iso.jpg

Kuva: Kristian Wanvik

sorin10.jpg

Oli kyllä erittäin näyttävä ja viihdyttävä esitys kokonaisuudessaan. Paikan päällä livenä soittava bändi vielä kruunasi Vegas-tunnelman ja esitys oli muutenkin paljon näyttävämpi kuin viime vuonna.

Lippujahan tähän showhun saa Lippupisteestä jos niitä vaan on jäljellä. Tällä hetkellä näyttää ainakin ettei kuulkaas ole, mutta kannattaa aina välillä käydä vilkaisemassa jos niitä vapautuu myyntiin. Saman päivän esitykseen myydään mahdolliset vapaiksi jääneet paikat ovelta tuntia ennen esitystä. Eli ei oo peli ihan totaalisen menetetty jos lippu puuttuu ja hyvin käy!

Muijat Toivottaa onnee kolmekybäselle Sorin Sirkukselle! The big threeoh! Hyvä ikä sanoo Anna!

 

Muijat kuittaa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *