Superpihvillä Pispalan Pulterissa & menovinkkiä

Mansen Muijat

Morjensta, morjensta!

 

Tänään hypättiin bussiin ja suunnattiin pihvinhimoisina Pispalan Valtatien varteen Pispalan Pulteriin.

Pariin otteeseen on Pulterissa tullu ennenkin käytyä, mutta sillon on tullu tilattuu enempi noita nestemäisiä herkkuja. Olin kuullu jo vähän aikaa kehuja paikan ruuasta ja tänään päätettiinkin lähteä sitä testaamaan. 

 

 

Menu näytti oikein hyvältä, mutta voiton vei tällä kertaa superpihvi. Pihvi tilataan täyttämällä "kaavake", johon ruksataan pihvin koko, haluttu kastike, kypsyys, aromivoin maku ja lisukkeet. Oikeen mainio rivi tuli ruksittua! Toimi annos nimittäin erinomasen hyvin. Ei ihme, että nettisivujen mukaan superpihvi on ollu Pulterin matkassa mukana jo vuodesta 1968.

 

 

 

Kovasti oli suunnitteilla taas tilausvaiheessa jälkkärin ottaminen, mutta ei jättäny piffi kyllä yhtään sellasille hommille tilaa.

 

Tän viikon LE COOL-menovinkiksi valittiin Amadeuksen bileet keskiviikkona. Zombierockista en osaa sanoa mitään, mutta käykään nostamassa malja kun baari täyttää samana iltana komeet 20 vuotta! Onnea! Lisää voitte lukea tästä.

 

Nährään!

- Anna

Kommentit

Joonas (Ei varmistettu) http://indiemode.blogspot.fi

Kyä meinaam ovvaan parasta possupihviä mitä oon missään syäny. Emmää yleensä possua syä, mutta jumalaare tota Superpihviä.

Mansen Muijat
Mansen Muijat

No juuriki näi! :)

 

-Anna

Asikaine
Asikaine

Uuh, ihana Pulteri! Olisitte ottaneet SUPERkastiketta pihviin ;)

Itse en voi syödä sitä enää koskaan..elin superkastikkeella ja patongilla yhden kesän (tai oikeastaan koko vuoden), kun oli Pulterissa duunissa. Oi nitä aikoja. Ei puuttunut työpäivistä menoa ja meininkiä..

Pitäisi taas mennä käymään pitkästä aikaa :)

Mansen Muijat
Mansen Muijat

Millasta se SUPERkastike on?

Täytyy ehottomasti käydä testaamassa!

 

-Anna

Asikaine
Asikaine

Se on salaisella reseptillä valmistettua hapanimelää kastiketta, joka sopii tuohon annokseen täydellisesti! Se on superia. Kannattaa maistaa!

Asikaine
Asikaine

PS. mää tiiän sen salaisen reseptin ainesosan, mutten kerro! Hyvää se on!

Kulttulinaristi (Ei varmistettu) https://kulttulinarismia.wordpress.com/

Kyä nääs Pulteri mainio paikka on. Kävin itsekin loppuvuodesta ja tykkäsin. Hyvää ruokaa kerrassaan!

Kommentoi