Tallipihan Sadonkorjuujuhlat

Mansen Muijat

Moroo!

Muijat kävi tänään Tallipihan Sadonkorjuujuhlilla, jossa sää oli lämmin ja olo rapsakka. Siellä oli aivan ihana tunnelma, kun aurinko paisto, oli kivoja kojuja, myyjiä ja jotenki se suklaapuoti ja kahvilakin on vaan niin symppiksiä. Myynnissä oli kaikemmoisia sadonkorjuutuotteita, hilloja, vihanneksia, hunajaa, käsitöitä ja vaikka mitä. Siä oli myös kaks äijää, Wavy Gravy-duo, soittaas jotain jazzia. Meininki oli siis enemmänki ku jeppis! Mukaan tarttu hullun iso kurpitsa, chiliä, jotain kummallista kreikkalaista makaroonia, joka näyttää riisiltä, sekä oliiveja. Ai niin ja kutsu johki Suomi-Kreikka yhdistykseen. Kattellaan.

 

Käytiin Tallipihan kahvilssa juomassa teet ja syömässä vähän juustokakkuu sekä piirakkaa. Ja huilaamas. Teehetkee siivitti niin syvällinen keskustelu ku mitä eilisen käsittelyn jälkeisellä aivosolusaldolla on vaan mahdollista saada aikaan.

 

Ilma oli morsmaikku.

 

Meinattiin seota Suklaapuodissa. Kaikki makeiset ja suklaat oli vaan niin nätisti esillä sekä paketoitu, että siältä ois voinu ostaa jokikisen nyssykän. Niinku ois johki satuun kävelly sisään.

 

Ny sitte vaan kurpitsareseptejä googlettaan. 

Kivaa alkavaa viikkoo hei! Muijat kuittaa!

 

Kommentit

Mansen Muijat
Mansen Muijat

Haha :D Eli ollaan onnistuneesti pystytty huijaamaan taas, mutta toisaalta niin jos kuvissa ois ääniraita, sieltä saattais kuulua satunnaista kiroilua, päivittelyä ja puuskutusta ja sellasta "nyt on pakko päästä istumaan jonnekin".

Ja kiitos Emmi, se on hyvä kuulla :)

-Annukka

Kommentoi