Tammerfest 2016 – HUHHUH <3!

Moro!

Kaikkien aikojen Tammerfest huhhuh! Tammerfesteillä juhli tänä vuonna lähes 80.000 kävijää pidennetyn viikonlopun aikana ja katteli noin 100 eri esiintyjän keikkoja. Hienoja lukuja ja paikan päällä väen paljouden kyllä huomasikin. Festit oli vaan niin hyvin järkätty, että yleisöennätystenkin paukkuessa mikään paikka ei tuntunu oikein kunnolla ruuhkautuvan haitaksi asti. Paitsi lavan edusta tietenkin, mutta sehän on vaan plussaa!

t1.jpg

Aurinko paistaa möllöttää ja porukka on jo asemissa odottelemassa ensimmäisiä esiintyjiä. 

t2.jpg

Ratinassa hanajuomien, viinien ja kuohuvien lisäksi oli tarjolla myös herkkuja drinkkejä.

image2.jpg

Ka! Muijatki päässy kuvaan.

image1.jpg

Säät suosi tänä vuonna ja meininki oli superi jo ihan iltapäivästä lähtien. Kaikki artistit sai nauttia aika mukavasta yleisönpaljoudesta ja auringon paisteesta.

t3.jpg

Cheek oli liekeissä, lava liekeissä, yleisö liekeissä!

t5.jpg

image3.jpg

Käytiin jatkoilla Fat Lady -yökerhossa, jossa juhlijoiden mieluisaksi ylläriksi Cheek veti ihan extempore DJ:n kanssa muutaman biisin tanssilattian väelle. Huikee tempaus, muijilta iso peukku!

t4.jpgt7.jpg

Naughty BRGRin oma Akseli Herlevikin oli paikalla. VIP-lipun hintaan kuului ruoka ja tänä vuonna se olikin Naughtyn ihania burgereita. Annukka otti lihaisan Naughty BRGRin ja Anna Shroom BRGRin, jossa perinteinen pihvi oli korvattu portobello-sienellä. Ei kyllä kaivannut yhtään lihaa tämä purilainen! Molemmat otettiin bataattiranskalaiset, jotka toi mukavan makean elementin kokonaisuuteen. Nam! Ja ei kuulkaas syytä huoleen sillä Naughty avaa ovensa Tampereelle Pork and Moren tilalle 1. syyskuuta. Sitten shrooms for everybody!

t8.jpg

t9.jpg

image4.jpg

Muijat odotti Hurtsia kuin kuuta nousevaa ja Hurts lunasti kyllä kaikki odotukset. Huhhuh kun se oli hyvä! Eri lehtien keikka-arvosteluissakin ylistettiin tätä keikkaa ja sanottiin Hurtsin parhaaksi vedoksi Suomessa. Ei olla kyllä muita vetoja nähtykään, mutta siis samaa mieltä.

t10.jpg

t11.jpg

t12.jpg

Lauantain ehdottomat ennakkosuosikit oli Vesala ja The Sounds, mutta ei auttanut kun lämmetä myös Elastisen mahtavalle vedolle huikean bändin kera. Parhaiten jäi mieleen The Sounds, joka veti hittibiisejä kaikilta levyiltään taustarättien vaihtuessa. Aikamoista nostalgiaa! Ja tietysti Maja Ivarsson rööki huulessa potkimassa niin korkealle, että hirvitti. Siinäpä vasta muija!

t13.jpg

t14.jpg

Miten sitä malttaakin ootella taas ens vuoteen.

Seuraavat Tammerfestithän juhlitaan 20.-22.7.2017 ja tapahtuman mukaan ne on taas vieläkin isommin järjestetty. Kannattaakin siis käydä osallistumassa Tammerfest-tapahtumaan Facebookissa TÄSTÄ, ettei vaan unohdu! Pikkulinnut lauloi, että jotain early bird lippujakin sais jo huokeella hinnalla rajoitetusti.

Ens vuoteen for sure! <3

-Muijat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *