Tammerfest-viikonloppu on täällä – enää torstaille peruslippuja jäljellä!

Moro!

Tammerfest täyttää tänä vuonna jo 25 vuotta ja tuntuu, että festari senkun paranee ja isonee vuosi vuodelta. Muistan, kun joka päivälle löytyi joku yksi semikiinnostava artisti, jonka vuoksi liput tuli hankittua. Nyt tuntuu, että jokaiselle festaripäivälle on monta isoa nimeä aina kiinnitettynä. Eikä tämä ole mikään pelkkä tunne vaan siis täyttä faktaahan se on!

Tampereen Ratinanniemessä on ne niin sanotut pääkekkerit, mutta niiden lisäksi tapahtumaa on laajennettu myös kaduille, puistoihin, terasseihin, pubeihin ja yökerhoihin. Myös esiintyjiä on tosi laaja kattaus popista rokkiin ja räpistä aina stand upiin asti. Tsekkaapas koko ohjelma Täältä.

Itse tulee varmaan lähinnä pyörittyä tuola Ratinanniemessä, kun eihän noista esiintyjistä tunnu voivan missata oikein mitään.

Tammerfest, Ratinanniemen Festivaalipuisto
Ohjelma:
TO 18.7.: The Cardigans (SWE), JVG, SANNI, Kolmas Nainen, Kaija Koo, Ellinoora, Alma
PE 19.7.: Juha Tapio, Ellips, Eppu Normaali, Ismo Alanko, Raskasta Suomipoppia, Apulanta, Ville Valo & Agents
LA 20.7.: Lauri Tähkä, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani, Anna Puu, Popeda, J. Karjalainen, Vesala, Vesta, Robin Packalen

Itseä kiinnostaa etenkin toi perjantai, jolle tulin ostaneeksi myös miehelle synttärilahjaksi lipun. Ihan eniten kiinnostaa Ville Valo & Agents, koska sitä levyä mä oon nyt tänä vauvavuotena kuunnellut tosi paljon. Mun pian kahdeksan kuukautta täyttävä pikkumies rauhoittuu aina kuullessaan Tuutulaulun Ville Valon laulamana, ja sitähän me sitten ollaankin kuunneltu aika paljon. Ja repeatilla. Toivottavasti he soittavat sen vaikka se ei mikään bilebiisi olekaan!

Tammerfest näyttää tänä vuonna kiinnostaneen aikas monia, koska kaikki VIP-liput ja perusliputkin torstaita lukuunottamatta on jo loppuunmyyty! Jos siis perjantain tai lauantain lippu kiinnostaa, kantsii pistää sormet ristiin ja toivoa, että sellainen jostain siunaantuu jonkun luopuessa omasta lipustaan. Veikkaan, että hauska hinta näille viime hetken lipuille varmasti myös löydetään… Pääareenalla tehtiin viime vuonna yleisöennätys ja luulenpa, että tänä vuonna vedetään taas ennätykset uusiksi.

Ja mikä parasta tässä tulevassa viikonlopussa on se, että kerrankin on luvattu aurinkoa ja lämpöä koko viikonlopulle! Toivotaan, että tää sääennuste nyt pitää.

Nähään Tammerfesteillä!

-Annukka

kulttuuri tapahtumat-ja-juhlat musiikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *