Tammerin syysbrunssi ja mielensäpahoittaja

Mansen Muijat

Moroo!

Käytiin tänään herkuttelees miehen kans vähän Sokos Hotel Tammerin syysbrunssilla. Harvinaista herkkuu, koska vähän tyyristä mun makuun. Per henkilö brunssi maksaa 32e ja kuoharilla 38e. Nyt kuitenki oli jotku Kilpi-viikot ja tarjouksena kaks brunssii yhen hinnalla. Siihen oli pakko heti tarttuu! Vaikka siis kyllä mä ymmärrän hyvin, mistä se hinta tulee näin ylipäänsäkin. Aikamoista gourmettiihan ne pöydät notkuu, ei mitään perusnakkeja ja lihapullia. Hieno yksityiskohta on kans se, että kahvin paahtoasteen saa ite valita ja sitten se tuodaan sellasessa pikkutermarissa maitonekan kera pöytään. Kuoharia tarjoillaan myös pöytiin, mutta me otettiin ny tällä kertaa kuitenki ihan sumppi ja mehut vaan. Eka kerta muuten ku mä jaksoin kaikki ruokalajit maistaa ja jälkkäreillekin oli tilaa. Ei oikeesti kyl ois ollu mutta sain mahtuun! Hell yeah!

Meidän pöytävaraus, joka kantsii muuten aina tehä, niin oli klo 12.00-13.30. Katottiin sitten, että Plevnan elokuvateatterissa menis Mielensäpahoittaja just 13.30 niin sinne sitten suunnattiin seuraavaks. Mä tykkään tosi kovaa Tuomas Kyrön tyylistä niin jotenki oletin, että tää leffakin ois vähän naurattanu mua enempi. Iskää ois ehkä naurattanu...no taisin mäki jossain kohtaa hörähtää, mutta sillai se olikin aika sellanen perus suomalainen draama. Tai niin kai sen pitikin olla, tai draamakomedia. Sanotaanko ny näin, että tosta tematiikasta ois varmaan enempiki voinu saada irti sillai hauskasti. Sekin on taas toinen juttu, että pitääkö aina olla hauska. Oli toi ihan hyvä siis. Ainakin näin sunnuntaina palanpainikkeeks. En ehkä lauantai-iltana menis kattoon. Sillon mä haluun viihtyy vähä enempi.

Rentoo sunnuntaita!

...mitäköhän sitä seuraavaks söis...

- Annukka

 

Kommentit

Emma H.

Hyvä meininki Muijat! Toi kaks yhden hinnalla tarjous Tammerissa on kllä aika kelpo, toivottavasti näitä tulis lisää ja ylipäätään brunsseja Tampereelle. Valon brunssin (ja koko kahvilan) loppuminen on kyllä suuri vääryys.

 

Keep up the good work likat, täällä yks tamperelainen tsemppari, lippu korkeella!! 

Kommentoi