Tampere-talon uusi ravintola Tuhto

Moro!

Tampere-taloon avattiin hiljattain uusi ravintola Tuhto, jota pyörittää Royal Ravintolat. Käytiin avajaisissa vähän maistelemassa ja katselemassa miltä uusi rafla näyttää. Tuhto tarkoittaa ilmeisesti veneen istuinta. Ei olla noihin veneen eri osiin niin kauheasti tutustuttu, että oltaisiin tiedetty tätä ennakkoon. Ravintolasta löytyykin aikas hienon näköinen vene sisustuselementtinä.

t4.jpg

t5.jpg

Meille kerrottiin, että Tuhtossa suositaan kotimaisia raaka-aineita, lähi- ja luomuruokaa. Ravintola on auki aina maanantaista torstaihin ja siellä on tarjoilla lounastakin. Avajaisissa ei maisteltu Tuhton virallista menua niin ei vielä osata niiltä osin kertoa ruuasta muuta kun, että annokset vaikuttavat yllättävänkin perinteisiltä. Menun voitte käydä katsomassa ravintolan nettisivuilta tästä. Näyttäisi löytyvän myös vapun ja äitienpäivän lounasmenut sieltä.

t1.jpg

t2.jpg

t6.jpg

t14.jpgt3.jpg

Sisustukseltaan ravintola oli kyllä kivan moderni ja kaunis. Isot lasiset seinät loivat mukavan persoonallista tunnelmaa. Jos tänne tulee vielä terassi kesällä nää muijat voisi hyvinkin löytää sieltä ihailemasta Sorsapuistoa.

t12.jpg

t13.jpg

t10.jpg

Avajaisissa oli makeannälkään tarjolla Dammenbergin Muumi-suklaita. Aika herkkuja nämä! Kesäkuussahan Tampere-taloon avataan Muumimuseo.

t11.jpg

t7.jpg

t8.jpg

t9.jpg

Tuhtolla on myös omat oluet, joita valmistaa Kaleva Brewing Company. Oluet on nimetty Sorsapuistossa ennen sijainneen surullisenkuuluisan eläintarhan leijonien mukaan eli tumma olut on Tam ja vaaleampi Pere. Mukava kunnianosoitus leijonille, josta toiselle kävi huonosti, kun se nukutettiin kuljetuksen ajaksi, kun paria oltiin siirtämässä Ruotsiin. Tampere-talo on rakennettu eläintarhan paikalle.

t16.jpg

t15.jpg

On kyllä kätevää, että nyt voi viettää kokonaisen illan Tampere-talossa poistumatta paikalta. Täytyy käydä joku päivä testaamassa täällä listan ruokia, vaikka jonkun konsertin yhteydessä.

 

Nägyy,

Muijat

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *