Tampereen Pizzariumissa

Moro!

Käytiin Tampere Food Clubin bloggaajaporukan kanssa ihmettelemässä uusia pyöreitä pizzoja, jotka ovat saapuneet osoitteessa Hämeenkatu 14 sijaitsevaan Pizzariumiin. Pizzariumissahan on siis aikaisemmin ollut tarjolla neliön muotoisia palapizzoja. Mukana oli tällä kertaa myös pienempää väkeä, jonka läsnäolo piristi mukavasti työpäivän jälkeistä herkutteluhetkeä.

pz2.jpg

pz1.jpg

pz5.jpg

Ensimmäinen Pizzarium avattiin Turkuun nelisen vuotta sitten ja Tampereelle ravintola rantautui viime syksynä. Paikka on erikoistunut aitoihin roomalaisiin levypizzoihin. Vitriiniin on valmiiksi tehty pizzapaloja, jotka lämmitetään kuumassa uunissa asiakkaalle.  Listalta löytyy myös arancinoja eli uppopaistettu riisipallo rapealle kuorella ja mehukkaalla juustoisella sisälmyksellä. Myös vegaaniset versiot näistä olivat erittäin toimivia ja mukavan ”kermaisia”. Nyt mukaan ovat tulleet myös meilläpäin tunnetummat pyöreät pizzat. Olin erityisen ilahtunut siitä, että vegaanisia pizzoja oli niin runsaasti mukana listalla.

pz3.jpg

pz6.jpg

pz4.jpg

pz8.jpg

pz10.jpg

pz9.jpg

pz11.jpg

Itse tykkään, että pizzaa voi syödä käsin ja pohjan täytyy olla mukavan rapsakka. Lätyssä ei saa olla liikaa täytettä ja se mitä päältä löytyy pitää olla tuoretta ja laadukasta. Näistä syistä nuo alkuperäiset pizzapalat olivat enemmän minun makuuni. Ja ihania makuja olikin!

Pizzariumin neliskanttiset pizzat on erittäin kätevä ottaa mukaan ja voin vaan kuvitella, että niitä haetaan kesemmällä Koskenrantaan syötäväksi. Mukava lisä Mansen pizzatarjontaan!

 

Nägyy,

-Anna

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *