Tampereen Tullikamarin Klubi 15 vuotta!

Moro!

Se on semmonen juttu, että Tampereen Tullikamarin Klubi on tullut teini-ikään ja 15 vuotta täyttäneenä nuorena villikkona päättää juhlia monta päivää putkeen. Klubi on ollut aina yksi meidän lempparipaikoista. Siellä on keikkoja, se on lounasravintola ja kahvila, minkä lisäksi sielä on vielä tosi mainio brunssikin lauantaisin.

klu15_boogi_2.jpg

Tällä viikolla Klubi juhlii 15-vuotissyntymäpäiviä monipuolisella ohjelmalla, josta suurinta osaa pääsee seuraamaan ihan narikkamaksun hinnalla. Huomenna 22. syyskuuta Klubilla esiintyy aivan ihana Idiomatic klo 21.00. Ennen Idiomaticia lavan valloittaa klo 20.00 Jukka Ässä, jonka uuteen soolomateriaaliin me ollaan myös ihastuttu. Sisään pelkkä narikka eli 2e ja muijatkin on niiiiin siellä! Illalla Klubilla jatkaa vielä yön pikkutunnille saakka dj Oel.

https://www.youtube.com/embed/gafO06vhijY” width=”560″>

Perjantaina 23. syyskuuta Klubin lavalla nähdään sadannen keikkansa Suomessa tekevä puolalainen Paprika Korps sekä erikoiskokoonpano Pelle Miljoona & Avoimet Ovet, joka esittää materiaalia vuoden 1981 albumilta Rakkaudesta elämään. Dj’s Laurila & Tiskijukka jatkaa juhlakansan tanssittamista vielä yön pikkutunneille saakka. Liput vaan 3e!   

Juhlaviikko päättyy sunnuntaina Klubin työntekijöiden järjestämään kaikille avoimeen tilaisuuteen, jossa ravintolan nykyiset työntekijät ja muutamat lisävahvistukset tuottavat elävää musiikkia Klubin lavalla. Musiikista illalla vastaa aika sekavannimiset kokoonpanot: Antavat Kädet, Boiz not Boys, Good Looking Society, Highschool Dropouts, Janne Laurila & Tuomas Luukkonen ja Hojot. Tänne myös pelkällä narikan 2e hinnalla ja kuulemma kannattaa!

Ehkä nähään jo huomenna Klubilla Idiomaticin ja Jukka Ässän merkeissä!

– Muijat

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *