Täydellinen päivä alkaa Suomalaisen Klubin joogabrunssilla

Moro!

Vietettiin tuossa vähän aikaa sitten oikein tervehenkinen lauantaiaamu, kun käväistiin testaamassa Ravintola Suomalaisen Klubin joogabrunssia. Suomalaisen Klubin lauantaibrunssihan olikin meille entuudestaan tuttu. Juttua siitä voitte käydä katselemassa tästä. Nykyisin tämä sama brunssi kantaa nimeä Shoppailubrunssi, mutta aina kerran kuukaudessa shoppailut vaihtuukin lempeään joogaan. Hommahan menee niin että klo 9:30-10:30 joogaillaan, jonka jälkeen siirrytään kerrosta alemmaksi nauttimaan ihanaa brunssia. Joogasessio oli oikein rentouttava ja sopii todella hyvin aloittelijoillekin, että ei tarvii stressata tänne lähtemistä, jos ei mikään supertaipuisa joogi olekaan. Seuraavat joogabrunssit ovat muutes sitten 6.5. ja 10.6. Joogatunti maksaa 15€ ja brunssi 25€. Yhdessä koko huvi kustantaa 35€.

jb5.jpg

IMG_0185.JPG

Oma joogamatto on hyvä olla mukana, mutta kenkiähän tähän hommaan ei tarvita. Tunti oli ihanan rauhallinen ja sisälsi rentoutusta ja hyviä liikkuvuutta edistäviä liikkeitä, joiden lomassa tehtiin pari haastavampaakin liikettä.

jb8.jpgjb7.jpgjb6.jpg

Tarjonta tällä brunssilla on kyllä mukavan monipuolinen. Ei osannut edes Anna asetella kaikkea nätisti lautaselle, kun piti heti päästä maistamaan joka sorttia. Tarjolla oli kylmiä ja lämpimiä herkkuja ja näkyi olevan jälleen mukavasti lähituotteitakin. Ja tuo lohi! NAM!

Tää brunssi loistaa kyllä siinä kuinka paljon on kaikkea alusta asti itse tehtyä ja tuoretta. Aivan lyömätön valikoima eri tavoin valmistettuja kasviksia, kaloja, salaatteja, iso vadillinen avokadoa ja tietenkin sitten niitä perinteisempiäkin juttuja kuten munakasta, croissantteja ja leipää. Kasvissyöjä ja varsinkin sellanen, joka syö kuitenkin kalaa, saa myös kunnolla rahalleen vastinetta.

jb11.jpg

Ja miettikää, ei otettu edes skumppalasillisia brunssin kanssa ku oli niin terveellinen fiilis! Oikein tuijotettiin toisiamme epäuskossa. Oli niin mukavan rentoutunut olo joogan jälkeen, että sitä ei halunnu sotkea skumpalla. Ja epäusko on suuri jopa tätä kirjoittaessa, koska eihän hyvä cava nyt mitään voi koskaan sotkea.

jb4.jpgjb9.jpg

jb10.jpg

Makea puoli on myös täällä enemmän ku hallussa. Oli raikasta mangomoussekakkua, tollasta jännää marjapiirakkaa, suklaakakkua, juustopöytä, marenkia, pannukakkua, hilloja, kermavaahtoa, hedelmiä ja varmasti jotain vielä unohtuu. Jätettiin kakkulautaset ihan omaan arvoonsa koska tällänen kattaus vaati ruokalautaskokoa. Toistamiseen siis…

jb1.jpg

Ja siinä niin pikku puuhastelija heti puuhakirja kädessä. Suomalainen Klubi on tehnyt yhdestä huoneesta lapsille sopivan nurkkauksen, jonne perheen pienet voivat mennä leikkimään ja pelailemaan siksi aikaa kun vanhemmat vielä syövät. 

Joogabrunssi oli käyttistä! Ihana aloitus päivälle.

<3: Muijat

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *