Testissä Hot pot

Mansen Muijat

Morjensta!

Olipas ihanan aurinkoinen viikonloppu Mansessa!

Oon jo parin kertaan käynyt maistelemassa ravintola Purebiten salaatteja ja wrappejä, mutta nyt ravintola on lisännyt viikonloppumenuunsa hot pot- buffetin. Eli lyhyesti ja huonosti selitettynä pöytään tuodaan lajitelma lihaa, kalaa, nuudelia ja kasviksia, jotka asiakas itse valmistaa maukkaassa porisevassa liemessä. Hommaan kuuluu olennaisena osana myös miedon tulinen dippi, jolla herkut voi maustaa oman maun mukaan.

 

 

Aluksi jänniti vähän kun en ollut varma miten homma käytännössä toimii ja kuinka kauan mitäkin asiaa tulisi padassa pitää. Onneksi mukava tarjoilijamme selitti kuviot ja ensimmäisen molskautuksen jälkeen touhu alkoi luonnistua. Enkä edes kaatanut tippaakaan kiehuvaa nestettä päälleni! Saavutus!

 

 

 

Olin ravintolassa ystävieni Anja ja Veran kanssa. He olivat siellä ekaa kertaa ja tilasivat wrappejä sekä tikkuja, jotka näyttivät herkullisilta.

Hot pot ja muut naposteltavat sopii just hyvin vähän pidempään ruokailuhetkeen, jossa voi vaihtaa kavereiden kanssa kuulumiset.

 

 

Seuraavia ruokaseikkailuja suunnitellen,

Anna

Kommentit

Mansen Muijat
Mansen Muijat

Asun tuossa lähellä niin se madaltaa huomattavasti kynnystä kävellä sisään. :) On kyllä hyvää ruokaa! Erilaista aasialaista kuin muissa paikoissa.

-Anna

Kommentoi