TFW Tampere testissä!

Moro!

Kävin viime lauantaina testaamassa Tampereelle avatun Training For Warriors -salin Hurrikaani-treeniä. TFW Tampere avattiin ihan justiinsa 11.5. ja sielä on nyt pyöriny ilmasia tutustumistreenejä ja ilman muuta minä liikuntahulluna suuntasin sinne heti kaverin kanssa!

Tykkään tosi paljon erilaisista kestävyyttä vaativista ja kehittävistä treeneistä, joten Hurrikaani sopi mulle täydellisesti. Siinä mentiin kaksi erää, jokaisessa erässä oli kolme liikettä x määrä toistoja ja yhden erän sisällä liikkeet mentiin kolme kertaa. Voi kuulostaa sekavalta, mutta homma oli hyvin selkee, kun liikkeet oli selitetty ja kirjoitettu taululle.

Tutustumistreenissä tehtiin kaksi erää, mutta normaalisti hurrikaanissa tehdään kuulemma kolme erää. Se jäi vähän harmittamaan ehkä, kun sitä kolmatta erää olisin kaivannut ja sellasta itsensä haastamista. Mutta ymmärtäähän sen, että nyt oli hiukan kevyempi, kun toi oli tutustumistreeni. Kyllä siinä sai siis sykkeet taivaisiin ihan tässä parin eränkin aikana jo!

img_0301.jpg

img_0288.jpg

Tossa taululla näkyy nyt ne kahden erän liikkeet. Eli ekassa erässä oli Sprint x 2, Mountain Climber x 20 ja Knee Grab x 8 ja näitä liikkeitä tehtiin sitten kolme kierrosta. Toinen erä oli Sprint x 2, Sit-out x 8 ja Slam x 6 ja taas kolme kierrosta.

IMG_0293.jpg

img_0344.jpg

img_0300.jpg

IMG_0297.jpg

img_0340.jpg

Oli ihana olla Hannan kaa treenaamassa ja se oli kiva tässä Hurrikaani-treenissä, että siinä treenattiin parin kanssa vuorotellen. Aina kun pari suoritti niin toinen laski toistoja ja tsemppas enemmän vauhtia ja voimaa. Sitten läpsystä vaihto ja toisin päin. On kyl aika hyvä juttu tässä jos on kiva pari ja sellanen, joka tekee kans tosissaan (jos siis ite haluu tehdä tosissaan). 

IMG_0303.JPG

Toi on hauska yksityiskohta, että treenien jälkeen otetaan aina koko poppoosta kuva. Tuli sellanen yhdessä tekemisen meininki!

IMG_0339.jpg

Naama pikkasen punakka. Se on hyvä merkki se.

img_0290.jpg

Sit viä pienet taputukset itelle treenin jälkeen ja se ois siinä! TFW Tampereella nyt muuten toukokuun loppuun asti tarjouksia liittymisestä, että jos yhtään innostaa ohjattu treenaaminen niin sit tänne. Jokainen treeni on ohjattu nimittäin, eikä oo siis mitään perus kuntosalimeininkiä laisinkaan.

Se ois sitten lauantaina likkojen lenkki! Ketkä lähtee mukaan? Onko tiedossa juoksuu vai humputteluu? Jotain hauskaa pitäis kyllä asuun keksiä. Toivottavasti toi sateinen sääennuste vielä siitä lauantain päältä väistyy.

Katellaas hei!

-Annukka

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *