Timanttiset ja -25% alekoodi!

Mansen Muijat

Moro!

Sokoksen Timanttiset ja Pandora järjestivät yhdessä ihanan iltaman tamperelaisille bloggaajille kuohuvan, herkullisten tarjottavien ja ihanien korujen parissa. Saatiin tutustua Pandoran rannekoruihin ja koota mieluisia kokonaisuuksia erilaisten helojen avulla. Toi ranne on kyllä hyvä koru, kun siitä saa niin helposti muokattua omanlaisensa. Voi tehä sellasen naisellisen korun säihkyvillä heloilla tai sitten valita vaikka ihan jotain hopeisia heloja. Joidenkin bloggaajien mukaan näytti lähtevän ainakin sellainen ihana hopeinen kamera-hela.

Noi valkosuklaalla kuorrutetut kakkupalat oli ihania!

Parasta linpparii niinku ikinä.

Kuvassa näkyvät hopeiset ranneketjut on muuten Timanttisilla tarjouksessa nyt sellasessa kevätkampanjassa. Ranneketju ja Galaxy-hela lähtee yhteishintaan 79e vapusta lähtien 1.5. - 30.6. asti.

Oli mukava nähdä muitaki tamperelaisia bloggaajia!

Annukka ihastui näihin Beringin valkoisiin keraamisiin kelloihin ja ostikin sitten itselleen sellasen.

Kaikki tytöt. Tälläsellä kivalla porukalla me oltiin.

Ja tiiättekö kuule, niin me saatiin teille vähän alekoodia Sokoksen Timanttisille! Nyt on oiva tilaisuus mennä koruostoksille itelle tai vaikkapa äipälle tulevaa äitienpäivää ajatellen. 25 prosenttia alea mistä tahansa tuotteesta mainitsemalla blogin Mansen Muijat! Voimassa tästä päivästä lähtien 31.5. asti.

 

Hyvää sunnuntaita ja alkavaa viikkoa ihmiset!

Muijat kuittaa!

Kommentoi