Uusi rennompi Hella ja Huone – nyt myös lounasta ja ála carte

Moro!

Ravintola Hella ja Huone on kuulkaas vaihtanut omistajaa. Kymmenen vuotta sitten ravintolan ostanut Arto Rastas on nimittäin myynyt paikan Humberto Pulido Garcésille ja Ilmari Saarikoskelle, jotka työskentelivät Rastaan ravintolassa. Käytiin kuulemassa ja maistelemassa millaisia muutoksia tulee tapahtumaan.

hh5.jpg

hh1.jpg

Uudet omistajat kertoivat, että uudistuneesta Hella ja Huoneesta olisi tarkoitus tehdä entistä lähestyttävämpi. Ruokia aiotaan viedä klassisempaa fine diningia päin. Paikallisia raaka-aineita ja tuottajia tullaan suosimaan, mutta tärkeintä tulee olemaan ruoan laatu ja maku. Joskus se saattaa tarkoittaa, että on pakko käyttää esimerkiksi norjalaista kalaa, jolloin kotimaisuudesta tingitään. 

Ravintola on nykyisin auki tiistaista lauantaihin saakka, ja uutuutena siellä aletaan tarjoilla kolmen ruokalajin lounasta. Lounaalla voi käydä nopeasti tai viettää aikaa ja nautiskella sen kyljessä lasin viiniä tai hyvää samppanjaa.

hh4.jpg

Siinä uudet yrittäjät, ravintolan salia hallinnoiva sommelier Humberto Pulido Garcés ja keittiömestari Ilmari Saarikoski.

hh2.jpg

Tässä muijat harvinaisessa yhteiskuvassa, joka on jotain muuta ku vessaselfie.

hh3.jpg

Hurmaava tarjoilija kaatoi vieraille maistiaisia talon erilaisista samppanjavaihtoehdoista.

hh6.jpg

Kaikkea täytyy maistaa!

hh7.jpg

Tarjolla oli keittiön loihtimia ihanan kesäisiä herkkuja, joiden mukana oli myös ravintolan itse valmistamaa leikkelettä kasslerista ja mausteista makkaraa, jotka vei muijilta kielen mennessään. Myös taidokkaasti valmistetut ruusukaalit ja tryffeliöljyllä maustettu omena-sellerisalaatti oli todella hyviä!

Muutoksen tuulien mukana ravintolaan tuli myös suosittujen menukokonaisuuksien lisäksi ála carte -lista, joten nyt Hella ja Huoneeseen voi mennä vähän lyhyemmänkin kaavan mukaan syömään vain esimerkiksi yksi pääruoka monen ruokalajin kattavan menun sijaan.

Iso suositus meiltä Hella ja Huoneelle! Täytyykin pikaisesti mennä maistelemaan myös noi menujen sisällöt.

Näkyy!

– Muijat

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *