Vappubrunsseja ja menovinkkejä

Mansen Muijat

Morjentes!

 

 

Se on kuulkaas tällä viikolla vappu! Ja kun perjantaina herää kosken rannan pusikosta peruukki vinossa, glitteriä silmässä ja Zysse-naamari kateissa niin saattaa olla nälkä. Onneks vappubrunsseja löytyy joka lähtöön!  Tietysti paikka brunssille kannattaa varata etukäteen jos vaan yhtään pystyy ajattelemaan niin pitkälle.

 

 

Muijat aikoo suunnata vappubrunssille Nomuun. Brunssin hinta on 27€ ja se sisältää viisi pientä annosta ja lasin kuohuvaa. Namsk!

Toinen paikka mistä löytyy vähän eksoottisempaa brunssia on Purebite. Purebitessä juhlitaan myös koko viikon ravintolan 1vee- synttäreitä ja joka päivä on luvassa erilaisia tarjouksia. Vappupäivän Thai-menu kustantaa 27€.

Inezin vappubrunssilta löytyy pitkä lista herkullisia tapaksia ja lämmintäkin ruokaa.  Tämä brunssi lähtee hintaan 19.50€.

Kahvillan vappubrunssi lupaa ”…kaikenlaista herkkua pekonista marinoidun tofun kautta tippaleipään ja simaan”. Brunssin hinta on 15,50€ ja kasvisbrunssin 13,50€.

Perinteisempiä vappuruokia löytyy myös Villisiasta hintaan 29,90€ ja Bertelistä hintaan 28€.

Jos haluaa herkutella astetta fiinimmin löytyy Piemontesta vappulounas. Lounas maksaa 39,50€ ja siihen sisältyy antipastobuffet, 3 pääruokavaihtoehtoa ja jälkiruoka.

 

Vappuna on tietysti myös luvassa muutakin kun brunsseja!

 

 

Futuristics järkkää Yo-talolle bileet House of Hard Musicin kanssa vappuaattona eli torstaina 30.4.

Tapahtumaan pääsette Facebookissa tästä.

 

Vappupäivänä onkin sitten tiedossa pari mahtavaa keikkaa:

Kuva: Sini Mäenpää

 

Nousiaisen Jukka sooloilee nimittäin O’Connell’sissa ilman pääsymaksua.

Tapahtumaan pääsette Facessa tästä.

Ja vanhassa kunnon Dog’s Homessa nousee lavalle The Cloudycators ja Egokills.

Tähän tapahtumaan pääsette tästä.

 

 

Sunnuntain Designtori kokoaa jälleen yhteen muotoiluyrittäjät ympäri Suomen Tampereen Tullikamarille. Tapahtumasta voitte käydä lukemassa lisää LE COOL Tampereen sivuilta tästä.

Tapahtumaan pääsette Facebookissa tästä.

 

Muijat toivottaa kaikille ihanaa vappua!

Kommentit

sanninen
Sairaan Ihana Sanni

Ja jos haluaa lihatonta niin rongankadun Gopalissa kanssa brunssi! 1.5. klo 12-17 ja 22e !!!

Mansen Kolli (Ei varmistettu)

Morijenttes nääs! Meikä mandoliino kävi pitkästä aikaa koskessa vappuna niinku kunnon manselaisen sietääkin! Edellisestä kerrasta onkin jo kymmenisevvuotta nääs! Tappara hävis mutta elämä jatkuu ja katotaan miten Suomen käy MM-kisoissa! Nägyy!

Kommentoi