Voita liput Likkojen Lenkille Tampereelle!

Mansen Muijat

Moro!

Kevät on jo hyvässä vauhdissa ja sehän tarkoittaa sitä, että pian lähestyy Tampereen Likkojen Lenkki 23.5.! Me ollaan aina haluttu osallistua siihen, mut jotenkin se on vaan jääny. Tänä vuonna asia korjaantuu ja muijat on mukana hölkkäilemässä! Pitäskin keksii jotkut hauskat asut sinne...

Likkojen Lenkkihän on hauska liikunnan ympärille rakennettu tapahtuma. Kolmesta erilaisesta ja eripituisesta reitistä saa valita omansa ja päättää, haluuko juosta, hölkätä, sauvakävellä tai vaikka vaan hassutella jossain huikees asussa läpi reitin. Matkan varrelta löytyy taukopisteitä ja eri yritysten pystyttämiä kannustuspisteitä, joissa kans luultavimmin jotain kivaa tarjolla. Reittejä on tarjolla siis juoksijoiden pitkä reitti, joka on vähän vajaa 10 kilometriä. Sit on kävelijöiden pitkä reitti, joka on noin 9 kilometriä ja sitten vielä lyhyt vajaan neljän kilometrin reitti. Tarkat reitit ja niiden kartat julkaistaan lähiaikoina.

 

 

Tapahtumatorilla on esiintymässä ja naisia viihdyttämässä Tampereen oma poika Jonne Aaron ja Jari Sillanpää. Viralliset jatkobailut on Koskikeskuksen Ravintolamaailmassa Hullussa Porossa, jossa tunnelman keveydestä vastaa sitten Scandinavian Hunksit.

Tänä vuonna uutena juttuna tapahtumatorilla on myös Syö Hyvin -tapahtuma-alue, jossa on jotain luomu- ja lähiruokaa, kokki kokkailemassa, tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista sekä sielä voi sitten maistella ja ostella herkkuja. 

No miten on? Lähdettekö meidän kaa juokseen? Meillä ois nimittäin pari lippua tarjolla! Me arvotaan yksi kahden lipun lippupaketti täällä, eli arvonnan voittaja pääsee sitten Tampereen Likkojen Lenkille 23.5. kaverinsa kanssa! HUIPPUU! Voittaja julkistetaan viikon päästä eli 19.4. sunnuntaina.

Kommentoimalla tähän postaukseen osallistuu arvontaan. Muistakaa jättää sähköpostiosoite!

 

Terkuin Muijat

 

 

Kommentit

HK (Ei varmistettu)

Tahtoo osallistua arvontaan! Itse olen juuri tuolloin reissaamassa jossain päin Baltiaa, mutta tiedän että sisareni olisi kovin onnessaan lipuista lenkille. Jos siis onni potkaisisi, lähtisi liput etiääppäin :)

Marikin elämää

Vois sitä lähteä monen vuoden tauon jälkeen :)

 

marikax@gmail.com

Nooooora (Ei varmistettu)

2015 on se vuosi kun ekan kerran osallistun juoksutapahtumiin, niin paljon on treenattu :)

noorangka@hotmail.com

Shuvia (Ei varmistettu)

Osallistun! Olisi kiva päästä kaverin kanssa juoksemaan :)

Oi että, ehdottomasti haluaisin päästä likkojen lenkille! :) Ja siis vieläkin kivempaa ois voittaa liput sinne ja kaverille kanssa :D

ninamariatuulikki@gmail.com

Mursu (Ei varmistettu)

Olisipa mahtavaa päästä kirmaamaan Likkojen Lenkille! Toivottavasti arpaonni suosii :))

Vierailija (Ei varmistettu)

Kyllähän sitä mielellään siellä kirmaisi :) Hyviä muistoja Likkojen lenkiltä ennenkin :)

joanna.m.makela (at) gmail.com

Tittaselin (Ei varmistettu)

Koskaan en ole osallistunut...nyt voisi olla aika ;-)

KaPa (Ei varmistettu)

Viime vuonna olin elämäni ensimmäistä kertaa likkojen lenkillä ja oli muuten huippu kokemus. Suosittelen lämpimästi osallistumaan! Tänä vuonna olis myös kiva päästä kaverin kanssa, joka koskaan ei ole ollut. Olis siis mukava yllättää hänet tällä palkinnolla. :)

mikihara

Muutan toukokuun alussa Tampereella niin täähän olis aika helmi tapa tutustua uuteen kotikaupunkiin! 

mineap@gmail.com

Laturi (Ei varmistettu)

Hyvä syy harjoitella elokuun puolimaratonille mutta ennenkaikkea tulla moikkaamaan äitiä Tampereelle!

Jyyli
Spice 'n' Shine

Mäkin voisin ensimmäistä kertaa elämässäni lähteä! Olisi hyvä syy lopettaa tupakointikin, niin saisi lenkin suoritettua tukehtumatta :D

juulitappura@gmail.com

katria (Ei varmistettu)

Uu jee, osallistun! Jospa tosta sais vähän intoa lenkkeilyn aloittelemiseen :)

mirajanita (Ei varmistettu)

Osallistun! Oi, toi luomu ja lähiruokajuttu kuulostaa myös mahtavalta. Nams.

Kommentoi