Von Trappe -ravintoloiden oma olut

Mansen Muijat

Moro!

 

Käväsin viime perjantaina maistelemassa Hans Välimäen Von Trappe-ravintoloihin räätälöityä olutta sen lanseeraustilaisuudessa August von Trappessa.  Paikalla uudesta oluesta kertomassa olivat Hans Välimäki, Top Fuel Beer Companyn Head Brewer Olavi Porkka ja August von Trappen pubi-isäntä Hande Huhtinen.

Tammerkosken vierellä sijaitsevan belgialaisravintolan nimikko-olutkin on luonnollisesti belgihenkinen Von Trappe Saison Brune. Olut on suunniteltu ja toteutettu lohjalaisen pienpanimon Top Fuel Beer Companyn kanssa. 

Välimäen mukaan olut on hyvä ruokajuoma sillä se ei dominoi makuja niin paljon kun viini ja tämä kyseinen olut sopii hyvin kalan ja simpukan seuraksi. Porkka puolestaan suositteli kokeilemaan Von Trappe Saison Brunea jälkkärin ja liharuokien kanssa.

Mun mielestä kyseinen olut oli kyllä hyvinkin helposti lähestyttävä näin olutnoviisin näkökulmasta. Kuulemme oikeen nouseva trendi maailmalla nämä saison-oluet. Ja ei ku testaamaan!

 

 

-Anna

Kommentoi