Ystävänpäiväbrunssilla Vastavirralla

Mansen Muijat

Morjensta!

 

Vietettiin ihanasti tyttöjen kesken ystävänpäivää menemällä kaveriporukalla vegaaniselle brunssille Vastavirralle. Edellisillan juhlien jälkeen piti saada päivä käyntiin ja hienostuneesti sen teimmekin parin mimosan voimin. Sen jälkeen oli taas energiaa kivuta Pispalaan. Ehehe!

Brunssi oli Anarkistisen Mansen Musta ristin –järjestön järjestämä ja varat käytettiinkin yhdistyksen toimintaan. Brunssilla oli ihanan värikästä asiakaskuntaa lapsiperheistä nuoriin erihenkisiin aikuisiin. Tällänen on vaihtelevuus ja kaikkien toivottaminen tervetulleeksi ikään ja sukupuoleen katsomatta kuuluukin mun mielestä Vastavirran henkeen.

Tarjolla oli jos jonkinlaista vegaanista herkkua. Menuun kuului muun muassa falafeleja, chorizo-seitania, karjalanpiirakoita ja erittäin mielenkiintoinen munaton munavoi, joka maistui hämmentävän paljon oikealta munavoilta. Pöydän kruunasi herkullinen vegaanin voileipäkakku, jota oli valmistettu yks per kattaus (harvinaista herkkua kuulemma). Erittäin maukas oli myös riisinuudelisalaatti yrtteineen. Lisäksi tarjolla oli croissantteja, sämpylöitä, marinoitua punasipulia, marinoituja papuja ja erilaisia hedelmiä. Jälkkäriksi löytyi vohveleita hillojen kera, suklaakeksejä sekä tattarikakkua.

Menovinkkinä täytyy mainita, että tekijäporukassa on samoja kokkeja, jotka tulevat ravintolapäivään laittamaan oman vegaanisen kahvilan pystyyn, joten näitä samoja makuja pääsee maistelemaan vielä tulevaisuudessakin, jos ei tälle brunssille mahtunut tällä kertaa mukaan. 

Tästä pääsette tapahtumaan Facebookissa.

 

Hyvää oli ja ennen kaikkea hauskaa!

 

Nägyy!

-Anna

Kommentoi