Avril huulipunakynät

fullsizeoutput_3b9c.jpeg

Nyt on kyllä löytynyt aivan helmi luonnonkosmetiikan huulituote: Avrilin huulipunakynät! Kyseessä on siis nimensä mukaisesti kynämuodossa oleva huulipuna, josta on kymmenen eri herkullista sävyä. Minulla on niistä sävyt Rose Indien ja Violette. Rose Indien on persikkainen vaaleanpunainen ja sopii hyvin neutraaliksi arkipunaksi. Voisin kuvitella, että kyseinen sävy sopii lähes kaikille. Violette puolestaan on hieman tummempi, pinkin violetti sävy. 

fullsizeoutput_3bb7.jpeg

Avril huulipunakynä, sävy Rose Indien

fullsizeoutput_3bb8.jpeg

Avril huulipunakynä, sävy Violine

 

Väri levittyy huulille helposti ja se myös kuluu huulilta luonnollisen kauniisti esimerkiksi syödessä. Tämä huulipunakynä on yllättävän pigmenttinen ja siinä on kiva pehmeä, mattainen koostumus, eikä se ole yhtään niin kuiva ja jämäkkä kuin huultenrajauskynät.

Sanoisin, että tällainen huulipunakynä on helppo myös sellaiselle, joka ei ole kovin tottunut huulipunien käyttäjä, sitä on nimittäin todella helppo levittää. Puna toimii samalla rajauskynänä ja huulipunana ja on siksi todella kätevä kahden tuotteen yhdistelmä.

Avrilin kaikki tuotteet on suhteellisen edullisia, mutta nämä huulipunakynät on kyllä aivan naurettavan halpoja. Ainakin Biodelly myy näitä hintaan 5,50 €. 

Joko te olette testanneet?

fullsizeoutput_3b9d.jpeg

Kommentit (4)
  1. Joo näitä pitää testata!

    1. Jee! Kerro sit mitä pidit 🙂

  2. Anne / Puuskia
    14.1.2018, 20:36

    Kiitti vinkistä, tämä menee testiin! 🙂

    1. Kiva! 🙂 Kerro sit mitä pidät 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *