Blossa ja ensimmäiset joulufiilistelyt

Tätä ei kyllä ehkä voi ymmärtää kuin joku toinen jouluintoilija  tämän vuoden Blossa on saapunut myyntiin! Ilon päivä!

PA080983.jpg

PA080985.jpg

PA080987.jpg

Tän vuoden pullo on kaunein pitkään aikaan. Sinisen ja valkoisen yhdistelmä näyttää tähän hetkeen jotenkin super raikkaalta. Ja noi yksityiskohdat kukkineen ja metsästysteemoineen viehättää. Kauniisti toteutettu kuvitus siis. Tulee mieleen joku ihana posliininen teeastiasto, mikä on varmaan tarkoituskin.

Maku on tänä vuonna Earl Grey ja Alkon sivujen mukaan näköjään myös sitruksinen. Vaikuttaa mielenkiintoiselta, tosin kieltämättä kuulostaa erikoiselta yhdistää glögin ja teen maut samaan juomaan.

Mun suosikki-Blossa etiketin puolesta on tätä ennen ollut vuoden 2013 punainen pullo, kun taas maun puolesta vuoden 2012 inkiväärinen glögiversio. (Aikaisempien vuosien versioita tosin en ole edes maistanut…) Nyt onkin kiinnostavaa kokeilla kohtaako tämän vuoden Blossassa sekä ulkonäkö että maku. 

PA080991.jpg

PA080994.jpg

Löytyykö täältä muita joulu- tai Blossa-fiilistelijöitä? 🙂

Kommentit (3)
  1. Kyllä, odotan aina innolla syksyllä Blossan sekä Lignell & Piispasen Hehku-glögin uutta makua. Sitten kun ne tulee kauppoihin, alkaa olla heti jouluolo. Loppusyksyn/alkutalven lempihetki (Starbucksin joulumakujen ohella). Ajattelin korkata uuden Blossan itsenäisyyspäivänä ensimmäisten joulutorttujen kanssa.

  2. Nyt on pakko tunnustaa, että Blossat on menny aivan ohi. Siis toki pullot on tarttuneet verkkokalvoille mutta maistanu en oo koskaan mitään erää. Ainakaan tietoisesti. Pullo on kyllä tällä kertaa tosi kaunis, ehkä maistan tänä vuonna sisältöäkin! (Joulusuklaahan on jo korkattu..)

    1. Hihii, ihanaa, toinen joulufiilistelijä 😉 Mä oon kyllä tykänny kaikista Blossista, joita oon maistanu – toisista enemmän ku toisista. Mä voin raportoida sulle mausta kunhan ehdin maistaa tota nyt viikonloppuna 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *