Hauschkaa hipiälle

thumb_P7161809_1024.jpg

Dr. Hauschka oli ensimmäisiä luonnonkosmetiikan merkkejä, joista kuulin vuosia sitten, kun kiinnostuin luonnonkosmetiikasta ylipäätään. Jostain syystä mulla oli merkistä kuitenkin hieman pinttynyt ja vanhanaikainen kuva. Ehkä se johtui siitä, etten tiennyt merkistä vielä paljonkaan tai sitten pakkausten ulkonäkö ei houkutellut samalla tavalla kuin muiden merkkien, joilla oli paljon värikkäämpiä ja tyylikkäämpiä etikettejä.

Mutta nyt kun olen viimein testannut Dr. Hauschkan tuotteita oikein kunnolla, niin kelkka on kääntynyt. Eipä paljon siinä vaiheessa purkkien ulkonäkö vaikuta, jos tuotteet oikeasti sopii omalle iholle.

thumb_P7161813_1024.jpg

Suurimman osan Dr. Hauschkan arsenaalistani olen ostanut kasvohoidon yhteydessä Ihohoitola Lupauksesta. Edelleen missiona on saada kasvojen oikutteleva iho rauhoittumaan ja Lupauksen asiantunteva kosmetologi Tarja on mua siinä ollut auttamassa.

Uskomatonta, että rasvoittuvalle, epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle on ollut hyväksi käyttää päivävoiteen alla pari pisaraa öljyä. Kuulemma ihon oma talintuotanto vähenee, kun se saa öljyä ulkoapäin. Kuulostaa järkevältä. Ja mikä tärkeintä, se on toiminut! Enää ei naama kiiltele niin pahasti kuin ennen.

Tasapainottavasta kasvovedestä ei sen enempää, muuta kuin että se on aivan ihana! Tekee minkä lupaa! Tuote on tarkoitettu nimenomaan rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle eli se tasoittaa liiallista talintuotantoa ja rauhoittaa tulehtuneita ihoalueita. Just nyt ei kyllä tee mieli kokeilla muita kasvovesiä, kun tämän helmen löysin.

thumb_P7161811_1024.jpg

Aamuisin (silloin kun jaksan) puhdistan kasvot Dr. Hauschkan puhdistusvoiteella. Tämä onkin jännä tuote, sillä se näyttää ihan kuorinnalta, mutta se kuitenkin vain taputellaan kosteille kasvoille eikä hierota yhtään. Huokoset puhdistuu ja supistuu!

Ennen kasvonaamiota olen nyt muutaman kerran testannut kasvojen höyrytystä. Dr. Hauschkalla on nimittäin kavalkadissaan kasvohöyrykylpy. Sitä lorautetaan pari ruokalusikallista kuuman veden sekaan ja höyrytellään pää pyyhkeen alla noin 5-10 minuuttia. Tämäkin tuote on tarkoitettu nimenomaan epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle, sillä se avaa ihohuokosia ja puhdistaa niitä samalla. Siihen perään laitan sitten Dr. Hauschkan savinaamion, joka on oikea tehopuhdistaja. Tämä kombo noin kerran, pari viikossa ja perään vielä joku kosteuttava naamio.

thumb_P7161821_1024.jpg

Kun tällä hetkellä käytössä oleva päivävoide loppuu, niin testiin pääsee seuraavaksi Dr. Hauschkan Revitalizing day cream. Ja mitähän sen jälkeen… 

Pakko se on jo nyt myöntää  musta on tullut Dr. Hauschka -tyttö!

thumb_P7161824_1024.jpg

 

Kommentit (2)
  1. Mä olen käyttänyt jo kolmisen vuotta luonnonkosmetiikaa, mutta olen tässä kuukauden pari käyttänyt ihonhoidossa (lähes) pelkkää Hauschkaa. Tässä välissä on ollut muutto ja ihonhoito jäi silloin erittäin vähälle, mutta nyt olen alkanut pikku hiljaa saada rytmin takaisin.

    Tämän postauksen tuotteet ovatkin melko tuttuja, mulla kans melkein kaikki käytössä. 🙂 Muuttostressin ja muun keskellä en ole vielä huomannut ihmeellisiä tuloksia, mutta toivottavasti muutaman viikon päästä hoitorutiinini alkaa purra. Silloin voisin kirjoittaa kokemuksista omaan blogiini. 🙂

    yhdessakasvokkain.blogspot.fi

    1. Toivottavasti tuotteet alkaa tepsiä kunhan muuttostressi helpottaa. Olisi kiva kuulla, miten tuotteet toimii sulla, joten täytyypä kurkkailla sun blogia tulevaisuudessa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *