Ihmeöljy

thumb_PC211810_1024.jpg

thumb_PC211813_1024.jpg

Tämä Nafhan arganöljy tosiaan tuntuu ihmeöljyltä. Se on pelastanut mut jos jonkinmoisesta pulasta.

Eräänäkin iltana surkuttelin sitä, että päivän aikana kasvoihin oli ilmestynyt useampi finni. Pesin kasvot, suihkautin kasvovettä ja hieroin muutaman pumppauksen arganöljyä kasvoille. Ja tadaa  aamulla kurkkasin peiliin ja finnit olivat joko kutistuneet ja jotkut jopa kokonaan kadonneet. Uskomatonta. Joskus kannattaa siis läträtä öljyllä eikä yrittää kuivattaa finnejä.

Tämä Nafhan arganöljy on auttanut myös hiusten kosteutuksessa, kun olen hieronut tätä takkuisiin latvoihini. Samoin kynsinauhat ovat saaneet tästä öljystä extra-kosteutusta.

Ainoa miinus on tuoksu. Nenäni on siihen kyllä jo tottunut, mutta kyllä se edelleenkin tuoksahtaa vähintäänkin erikoiselta. Erään läheiseni mukaan Korkeasaaren lannalta…

Huipputuote. Lisätietoja mm. täällä.

Kommentit (2)
  1. Jännä, että kuvailit tuoksua noin ”epäilyttäväksi”. Mulla on tätä samaa öljyä ja tuoksu on mielestäni raikas ja miellyttävä. Onkohan ero tuote-erissä vai nenissä?

    1. Hih, epäilen mun nenää, sillä tuo ei ole eka purkki, joka mulla on käytössä 🙂 ja muidenkin merkkien arganöljyt tuoksuu mielestäni yhtä mielenkiintoiselle. Nyt oon kyllä jo vähän tottunut 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *