Järkiostos

fullsizeoutput_3592.jpeg

fullsizeoutput_3590.jpeg

fullsizeoutput_3594.jpeg

Tällaisen vilukissan kannattaa hamstrata kaappiinsa useita erilaisia lämpövaatteita syksyn ja talven varalle. Vilukissa tarvitsee paksuja vaatteita niin kotona kuin kaupungillakin, töissä ja vapaalla. Varsinkin villapaitoja pitää olla erilaisiin käyttötarkoituksiin. Yksi menee asiakaspalaveriin, toinen kotona löhöilyyn, kolmas mökille, neljäs lämmittää juhlissa mekon päällä.

fullsizeoutput_359f.jpeg

Tällainen täysvillainen ylisuuri villapaita löytyi XXL:stä, miestenosastolta ja on näköjään tarkemman kuvauksen mukaan ulkoiluun tarkoitettu vaellusneule. Se tuoksuu ihan lampaalle ja pistelee vähän iholla. Alle mahtuu kerrasto ja vaikka toinenkin villapaita. Siis todellinen järkiostos vilukissalle.

Meidän kaveriporukan mökkireissut on useimmiten olleet erähenkisiä, joten tämä super lämmin paita sopii mökkeilyyn erinomaisesti. Usein näillä reissuilla ollaan paljon ulkona, niin metsässä sienestämässä kuin kahvimukin kanssa nuotiolla.

Ensi viikolla tämä villapaita pääsee tositoimiin, kun on tiedossa taas yksi mökkiviikonloppu. En malta odottaa!

fullsizeoutput_359d.jpeg

fullsizeoutput_359e.jpeg

Kommentit (2)
  1. Onpas hauska sattuma! Yllättävästi myös mulle marenki on suurta herkkua ja samoin neilikoista tykkään tosi paljon, heh 🙂 Niin ja sama juttu tuon kylmyyden kanssa, aina paleltaa…

    Kiitos kommentista ja mukavaa viikkoa! 🙂

  2. Nyt vasta huomasin sun blogin ja sen nimen takia piti kurkistaa tänne :). Minä nimittäin rakastan britan kakkua ja siinähän on marenkikuorrutus ja neilikat on mun yksi lempparileikkokukka!! Heh.

    Kun sitten luin postauksesi, tuli kolmas ihana; olen nimittäin myös armoton vilukissa. Talvella palelen 24/7 ja kuljen täristen horroksessa unessa, talviunessa, koko kylmän jakson ja herään taas keväällä eloon!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *