Lisää kuultoa!

gEe980iqR9GuGwcl4XVZSw_thumb_628e.jpg

x6%FnJZ2T+2tQeSJN+KV1Q_thumb_6295.jpg

Taas on löytynyt luonnonkosmetiikan meikkituotteista sellaisia helmiä, että ne vaativat oman esittelypostauksensa.

Olen ollut vuosia mineraalimeikkipohjien käyttäjä. Viime syksynä iho tuntui jotenkin erityisen kuivalta ja jauhemaiset meikit ei näyttäneetkään enää hyvältä. Olin lukenut paljon hyvää Juice Beautyn uudesta seerumimeikkivoiteesta, joten uskalsin ostaa sen kokeiluun.

Mulla on tästä uskomattomasta seerumimeikkivoiteesta pelkästään hyvää sanottavaa. Voide levittyy erittäin hyvin ja on todella riittoisaa. Peittävyyttä voi säädellä kerrostamalla, itselleni riittää koko kasvoille yksi kerros ja näppyjen tai muiden punaisten kohtien päälle töpöttelen vielä pienen lisäkerroksen. Lopputulos on ihanan kuultava eikä yhtään tunkkainen tai pakkelimainen.

Omin päin en olisi osannut valita oikeaa sävyä, vaan annoin sen tehtävän Naturellen asiantuntevan myyjän käsiin.

c4F3nudMTmiP%08QSISd2g_thumb_627c.jpg

Uusi lempparini on myös RMS Beautyn Living Luminizer -valovoide. Pikkuisesta purkista riittää kuultoa kasvoille pitkäksi aikaa. Töpöttelen sitä meikkivoiteen ja puuterin päälle poskien korkeimpiin kohtiin, kulmaluulle, nenänvarteen, otsan keskelle ja amorinkaareen. Paras korostustuote, mitä olen koskaan kokeillut.

VIR4eBnFTP+gZGk7BEolDw_thumb_628c.jpg

PyKfvPc8Qf+9iLbIiLuQtg_thumb_629e.jpg

Viimeisenä esittelyssä on Juice Beautyn voidemainen poskipuna. Tämä on ensimmäinen koskaan ostamani voidemaisessa muodossa oleva poskipuna. Arkailin tuotteen ostamista aluksi kovasti, koska ajattelin sen levittämisen olevan jotenkin todella vaikeaa ja pelkäsin sössiväni ja näyttäväni sirkuspelleltä. Turhaan pelkäsin, sillä voidemaisen poskipunan levittäminen onkin ihan helppoa. Ensin tuotetta taputellaan kevyesti sormenpäällä haluamaan kohtaan poskelle. Puhtaalla sormella sitten pientä häivytystä. Tässä poskipunassa on sen verran pigmenttiä, että ihan pieni nokare tuotetta riittää molemmille poskille ja ylimääräiset voi taputella lopuksi huulille.

uUzzvfN0SVapwEy%KoUfgA_thumb_6293.jpg

2n0b0zCaQLWArhsg1BhlRg_thumb_626a.jpg

Ja voi miten iloiseksi tekeekään se, etten tehnyt tämän postauksen kasvokuville värikorjailun lisäksi mitään muuta. Ei ollut mitään tarvetta photoshopata näppyjä pois kuvista, koska niitä ei juurikaan näy. Esittelemälläni ihanalla meikkivoiteella on tottakai oma osuutensa asiassa, mutta totta on myös se, että ihoni on aika hyvässä kunnossa. Kaukana on teiniajan aknenaama.

Nuorempana totuin jo siihen ajatukseen, että naamani on näppyläinen ja arpinen ehkä koko lopun ikää ja jollain lailla hyväksyin asian. Viime kuukausina ihoni on ollut sellaisessa kunnossa, mistä en olisi ikinä uskaltanut edes haaveilla. Tuntuu hyvältä. Ei se tietenkään ole täysin sileä tai muutenkaan täydellinen, mutta kenelläpä olisi. Iso muutos on jo se, että aknen jättämät arvet ovat haalentuneet ja uusia näppyjä tulee vain satunnaisesti.

Kommentit (1)
  1. Hei. Mitä sävyä käytät juicen meikkivoiteesta?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *