Löytöjä ja sunnuntaimietteitä

Sunnuntaista tulikin sumupäivä. Oli tarkoitus kuvata valoisaan aikaan, mutta eihän sitä koskaan tullutkaan. Ajattelin, että kuvaan silti.

thumb_P2070296_1024.jpg

Eilen pyörin kaupungilla ja päädyin sellaisiin kauppoihin, joissa en yleensä käy. Kävi niin kivasti, että mukaan tarttui useampikin alelöytö. Pari toppia ja kahdet housut työvaatteiksi. 

Siistejä työvaatteita ei kyllä ole koskaan liikaa. Siksi paras vinkkini onkin, että kannattaa ostaa aina, kun sellaisia vastaan tulee. Itse olen ainakin niin tarkka, että kovin usein niitä en löydä.

Viikko sitten kolusin pari kauppaa ja sovitin ainakin kahtakymmentä vaatetta, mutta mikään ei lähtenyt mun matkaan. Oli vääränlaisia leikkauksia, huonoja materiaaleja, liian korkeita/matalia vyötäröitä tai kiristäviä hihoja. Senkin vinkin voin antaa, että ei koskaan kannata ostaa vaatetta jos ei ole ihan varma. Muuten se jää taatusti kaapin perukoille pyörimään.

thumb_P2070339_1024.jpg

thumb_P2070345_1024.jpg

Teen monesti mieluummin parin kaupan täsmäiskuja. Usein kierrän pari kauppaa ilman että olen päättänyt, mitä olen hakemassa. Jos jotain löytyy, ostan. Jos ei, niin en pakolla osta mitään vain siksi, että ”jotain on pakko saada”.

Lähden shoppailemaan yleensä vain hyvin levänneenä ja vatsa täynnä, muuten ei tule mitään. Mulle ei yhtään sovi se, että rankan viikon jälkeen lähden lohtushoppailemaan. Silloin jäisi kaikki sovittamatta, koska energiaa ei vain mitenkään olisi kerätä vaatteita sovitukseen ja ähkiä pukukopissa.

thumb_P2070315_1024.jpg

thumb_P2070319_1024.jpg

Tänään oli sellainen päivä, että keitin teetä ja nautiskelin sitä pari kuppia. Ulkona avautuvista maisemista en voinut nauttia, kun ikkunasta ei nähnyt rannan puita pidemmälle.

Sitten meni hermot kynsiin ja leikkasin ne ihan töpöiksi. Tykkään pitää pitkiä kynsiä, mutta aina välillä teen radikaalin vedon ja leikkaan kynnet niin lyhyiksi kuin uskallan, melkein ihoon saakka. Kynteni ovat sellaista laatua, että ne kasvavat vahvoina ja harvoin katkeilevat tai lohkeilevat. Usein ne siis vain kasvavat ja kasvavat, kun en niille jaksa lakkaamista ja pientä viilaamista enempää tehdä.

Uunissa valmistuu pulled pork, mutta coleslaw ja focaccia on vielä tekemättä. Ainiin, nehän olikin mun vastuulla.

thumb_P2070350_1024.jpg

thumb_P2070355_1024.jpg

thumb_P1230142_1024.jpg

thumb_P2070363_1024.jpg

Kommentit (2)
  1. Kiitos! 🙂 Oli kyllä kieltämättä hyvät alelöydöt.

  2. Kauniit topit olet löytänyt. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *