Luonnollinen meikinpohjustaja

thumb_P1230099_1024.jpg

thumb_P1230094_1024.jpg

En ole oikein koskaan osannut käyttää meikin alle mitään pohjustajia. En ehkä ole kokenut, että niistä olisi mitään hyötyä. 

Viime syksynä kuitenkin kiinnostus heräsi, kun Everyday Mineralsille tuli uutuutena mineraalimeikinpohjustusaineet. Hieman epäilytti se, että aine on jauhemainen, mutta tilasin sen kuitenkin testiin.

Everyday Mineralsilla on primereista kuutta eri sävyä. Nettikaupan valikoimia tutkaillessa olin hieman epävarma, että mikä sävy sopisi juuri mulle. Nettisivuilla oli kuitenkin asiakaspalvelu-chat auki juuri sopivasti, joten tietty kysyin sieltä apua. Ja avun sainkin samantien  mahtavaa!

Mulle valikoitui sävy yellow, sillä mun kasvoilla on punertavia alueita monessa kohtaa.

Everyday Mineralsin nettisivuilla kerrotaan, että kyseinen yellow-sävy häivyttää ihon punaisuutta ja peittää tummia silmänalusia. Häivyttää sinisen sävyjä niin silmien alla kuin esimerkiksi ohuella iholla selkeästi näkyviä verisuonia.

thumb_P1230100_1024.jpg

Sudin meikinpohjustusainetta aamuisin kasvoille ohuen kerroksen kosteusvoiteen imeydyttyä. Käytän samaa kabukia kuin millä pyörittelen mineraalimeikin kasvoille pohjustuksen jälkeen.

Primerin levityksen jälkeen iho tuntuu silkkiseltä ja punaisuudet ovat selkeästi haalenneet. Tuntuu myös siltä, että iho ei kiiltele niin pahasti päivän aikana.

Marraskuussa avattu purkki alkaa pikkuhiljaa loppua ja aion ehdottomasti tilata tätä lisää.

Onko joku muu jo testannut Everyday Mineralsin meikinpohjustusaineita? Tai onko teillä muita luonnonkosmetiikan primer-suosikkeja?

thumb_P1230095_1024.jpg

Kommentit (4)
  1. Kasvokuva ois kiva! 🙂

    1. Täytyypä ottaa ehkä johonkin seuraavaan postaukseen jos kehtaan itseäni meikittä kuvata 🙂

  2. Enpä ole tällaisesta ennen kuullutkaan, aika kiinnostava koostumus primerille!

    1. Niinpä, mutta yllättävän toimiva! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *