Maaginen sumu

fullsizeoutput_3600.jpeg

fullsizeoutput_35fc.jpeg

fullsizeoutput_35fd.jpeg

fullsizeoutput_3601.jpeg

fullsizeoutput_3603.jpeg

Viime viikonloppu meni rennoissa tunnelmissa keskellä luontoa. Oltiin ystäväpariskunnan kanssa vuokramökillä Hartolassa. Omaa mökkiä kun ei harmi kyllä vielä ainakaan ole, niin ollaan nautittu erilaisista vuokramökeistä niin Lapissa kuin täällä etelässäkin.

Viikonlopun ohjelmaan kuului muun muassa saunomista pitkän kaavan mukaan. Ensin kunnon löylyt ja sitten kastautuminen hyytävän kylmään järviveteen. Tätä kierrosta sitten kerran pari lisää. Välillä pelkästään kovat löylyt ja terassilla hörppy viilentävää saunajuomaa. 

Kesken naisten saunavuoron saatiin ihmetellä ja ihastella käsittämättömän kaunista luonnonilmiötä. Aurinko oli juuri laskemassa ja järven pinnalle oli kerääntynyt valtava sumumassa. Erikoisen siitä teki se, että sumua oli ihan järven pinnassa, sitten sen yläpuolella oli selkeä kaistale ja sen päällä vielä sumua. En ole ennen vastaavaa nähnyt. 

Onneksi oli hyvä kamera mukana ja nyt on muutama kuva muistona tästä maagisesta hetkestä. Kuvia tuli aivan käsittämätön määrä, sillä en malttanut lopettaa kuvaamista. Ja onneksi kuvasin, sillä maisema muuttui koko ajan, kun sumu liikkui järvellä auringon samalla laskiessa.

Katselin nauraen ja päätäni pyöritellen jo mökillä kameran esikatseluruudusta, että kuvat näyttää nyt jo niin hienoilta, että ihan kun niitä olisi jo käsitelty. Ei näissä mitään filttereitä tarvitse, luonto on vaan jotain niin upeeta ihan sellaisenaan <3

Jonkun näistä ajattelin teettää suurennoksena ja ripustaa seinälle. En vaan osaa päättää, mistä tykkään eniten. Mikä on teidän suosikki? 🙂

fullsizeoutput_3604.jpeg

fullsizeoutput_3607.jpeg

fullsizeoutput_3609.jpeg

fullsizeoutput_360a.jpeg

fullsizeoutput_3612.jpeg

Kommentit (4)
  1. Tosi upeita kuvia! Tykkäsin ehkä eniten tuosta soutuvenekuvasta 🙂

    1. Kiitos paljon Pilvi! 🙂 Se kuva on myös mun yksi suosikeista.

  2. Nyt kysyit niin vaikean, en pysty vastaamaan, oli niin monta upeaa kuvaa 🙂

    1. Kiitos paljon! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *